Annonce:
Annonce:

Wozniacki har tabt sit hjerte til Lisa

Den danske tennisdarling Caroline Wozniacki forsøger i øjeblikket at hjælpe hunden Lisa med at finde et nyt og kærligt hjem

Caroline Wozniacki har kastet sin kærlighed på hunden Lisa. (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har kastet sin kærlighed på hunden Lisa. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Tennis

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, og mellem hunden Lisa og den danske tennisspiller Caroline Wozniacki er der et helt særligt bånd.

Det tidligere verdensetter besøgte onsdag et dyreinternat i den amerikanske by Miami, hvor hunden Lisas videre skæbne var usikker, og det fik straks Wozniacki til tasterne for at hjælpe den.

Wozniacki er stjernen på New Zealand

- Jeg besøgte det mest fantastiske internat i Miami og mødte den smukkeste, perfekte engel, der er på udkig efter et kærligt hjem, skriver Wozniacki om Lisa på sin Instagram-profil, hvor hun har delt et billede af hende og hunden.

Wozniacki beklager, at hun ikke selv har mulighed for at tage hunden med hjem grundet sin tenniskarriere og appellerer derfor til sine følgere, om der er nogen, der kan hjælpe den.

Wozniacki bikini-hygger på Bahamas

Annonce:

Wozniacki bikini-hygger på Bahamas - Jeg ville virkelig ønske, jeg kunne tage Lisa med hjem, men med alle mine rejser og den travle kalender, jeg har, var det desværre ikke muligt, skriver den 24-årige danske tennisdarling videre og udtrykker bekymring over hundens skæbne, hvis den ikke får et nyt hjem snart.

- Det ville virkelig knuse mit hjerte, så jeg håber, at nogen måske har et kærligt hjem til hende, skriver Wozniacki, der giver kontaktoplysninger til internatet i Miami.

Løchte og Wozniacki kæmper om hyldest

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: