Wozniacki i Brøndby-farver: Se hendes nye kamp-kjole

Når Caroline Wozniacki i slutningen af august slår sin første bold ved grandslam-turneringen US Open, bliver det i et helt nyt, skrigende outfit

Wozniacki kommer til at optræde skriggule farver ved den kommende og sidste grandslam-turnering på året, US Open. (Foto: AP/Tim Ireland)
Wozniacki kommer til at optræde skriggule farver ved den kommende og sidste grandslam-turnering på året, US Open. (Foto: AP/Tim Ireland)

Der mangler måske bare et stænk blå, og så kunne det til en forveksling ligne farverne på en berømt fodboldtrøje fra den københavnske vestegn.

Men mon ikke Caroline Wozniackis verdenskendte kjoledesigner Stella McCartney har fundet inspiration til den danske tennisdarlings nyeste outfit et andet sted end i Brøndby IF. Det formoder man.

Se også: Wozniacki slår til: Scorer ung mixed double-makker

Alligevel ved man jo aldrig. I hvert fald kommer Wozniacki til at optræde i det, der ligner et skriggult outfit, når hun den 31. august sender de første slag af sted i årets sidste grandslam-turnering i tennis, US Open i New York.

Her har Adidas i samarbejde med Stella McCartney kreeret danskerens nyeste sæt tennistøj, der nok skal få Flushing Meadows - anlægget, der spilles på,  -  til at lyse op, hvis projektørerne brænder ud i kampens sene septemberhede.

Du kan danskerens nyeste dress lige her:

Tennis - 23. jul. 2015 - kl. 17:32 Tennis-stjerne lufter bikinien

Det er ikke første gang Wozniacki optræder i friske farver serveret af McCartney og Adidas. Faktisk har designeren lavet flere af de kjoler, danskeren har ført sig frem i ved diverse grandslam-turneringer. Tidligere har Wozniacki iført sig neongul.

Men denne gang er skæret i den gule altså tonet lidt ned.

Lodtrækningen til US Open finder sted i ugen op til, at turneringen starter, og Wozniacki seedes højst sandsynligt som nummer fem, da det er hendes nuværende placering på verdensranglisten.

61 kommentarer
Vis kommentarer