Wozniacki i finale-triumf: Første sejr i år

Tennisstjernen Caroline Wozniacki vinder karrierens 23. WTA-titel. Hun stryger til tops i Malaysian Open efter sejr i tre sæt over rumæneren Alexandra Dulgheru.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki kunne søndag fejre karrierens 23. WTA-titel.

Hun levede op til sin status som topseedet og vandt Malaysian Open i Kuala Lumpur.

Se også: Regn afbryder Wozniackis WTA-finale

Wozniacki fik ellers en dårlig start på kampen, men hun satte et stærk comeback ind og sejrede i tre sæt 4-6, 6-2, 6-1 over rumæneren Alexandra Dulgheru, som nummer 94 i verden.

Det var årets første turnerings-sejr for det danske tennis-håb, der ikke levnede sin modstander mange chancer, da spillet først begyndte at flyde

Caroline Wozniacki spadserede fredag ubesværet i semifinalen i WTA-turneringen i Malaysia. (Foto: AP) Tennis - 6. mar. 2015 - kl. 15:36 Suveræne Wozniacki i semifinalen

Det blev ellers en langstrakt affære, da finalen måtte afbrydes allerede efter to partier, da himlen åbnede for sluserne og sendte massive regnbyger og tordenbyger ned over arenaen.

Efter afbrydelsen var Dulgheru klart stærkest, og det lignede, at der var dømt danske finale-nerver. Men efter et skidt første sæt overtog danskeren kampen og vandt andet sæt sikkert. I tredje og afgørende sæt var der ingen slinger i valsen, og Wozniacki bragte sig foran 5-0, inden hendes modstander fik et trøsteparti.

Der var dog aldrig tvivl om sejren, og danskeren kunne række armene i vejret efter sin 23 triumf på WTA-touren i karrieren.

105 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere