Wozniacki i kæmpe sammenbrud

Caroline Wozniacki var på sikker kurs mod semifinalen, før hun kollapsede i Auckland

Caroline Wozniacki førte komfortabelt med ét sæt og 3-0 i point i andet sæt, men smed til sidst sejren. Her vurderer tidligere træner for Wozniacki, Morten Mortensen, danskerens muligheder i 2017.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki var tæt på at uddele æg i første sæt, men faldt siden fuldstændig sammen og røg ud af WTA-turneringen ASB Classic i Auckland i kvartfinalen.

Det var tyskeren Julia Görges, som stod for det opsigtsvækkende comeback. Hun vandt 1-6, 6-3, 6-4 efter lidt mere end en time og tre kvarters spil.

Hun skal nu møde den kroatiske teenager Ana Konjuh i semifinalen.

Wozniacki var ellers den på papiret bedste spiller i turneringen, efter begge Williams-søstre af hver sin årsag havde udspillet sin rolle.

Det kom til udtryk i første sæt, hvor danskeren havde mulighed for at uddele æg, men i sit eget serveparti viste Görges højt niveau og kom dermed på tavlen.

Julia Görges var nede med ét sæt og 3-0 i point i andet sæt. Alligevel vandt hun til sidst over Caroline Wozniacki i sættene 6-1, 3-6, 4-6. Foto: Jo Becktold/All Over Press
Julia Görges var nede med ét sæt og 3-0 i point i andet sæt. Alligevel vandt hun til sidst over Caroline Wozniacki i sættene 6-1, 3-6, 4-6. Foto: Jo Becktold/All Over Press

Verdensranglistens nummer 53 gav meget hårdere modstand i andet sæt.

Ganske vist kom Wozniacki foran 3-0 og var godt på vej i semifinalen, men så vendte kampen fuldstændig på hovedet.

Görges lykkedes pludselig med sit aggressive spil, og på den anden side af nettet havde Wozniacki svært ved at kapere det. Med seks partier i træk fremtvang tyskeren et afgørende tredje sæt.

Her fortsatte hun dominansen, og så var det Wozniacki, som var ude i tovene og lignede en spiller på vej mod exit.

Wozniacki kom foran 1-0, men siden vandt Görges de næste fem partier og var dermed foran 5-1.

Trods lidt tysk usikkerhed sikrede Görges sig sejren med endnu et servees, og Wozniacki må nu bruge weekenden på træningsbanen i stedet for kampbanen.

Se også: Fik pludselig en SMS: Arrangører stressede Caroline før triumf

Caroline Wozniacki har tjent over 150 millioner kroner i rene præmiepenge. Senest vandt hun en turnering i Hongkong, og selvfølgelig er sponsorer som Rolex og Adidas med på billedet. Foto: AP Sport og Spil Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

90 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere