Wozniacki i topform: Jeg er blandt verdens bedste

Caroline Wozniacki har stor selvtillid før den første turnering i 2016

Caroline Wozniacki er ret selvsikker før årets første turnering. Her møder vi hende forud for opgøret mod Serena Williams i Herning i november. (Foto: Anders Brohus)

Caroline Wozniacki sluttede 2015-sæsonen som verdens 17. bedste kvinde, hvilket er hendes dårligste slut-placering siden 2007, men nu starter 2016 næste mandag, og danskeren har selvtillid.

- Der er mange gode spillere, men jeg tror på mig selv, og jeg ved, at jeg er en af de bedste spillere i verden, siger Wozniacki til New Zealand Herald.

- Jeg har haft en god pause, så jeg føler mig helt på toppen, siger Wozniacki.

Årets første turnering er ASB Classic i newzealandske Auckland, og også navne som Venus Williams, Ana Ivanovic og Svetlana Kuznetsova stiller op.

- I denne form kan jeg slå alle, så hvis jeg spiller op til mit bedste i løbet af turneringen, så vil jeg stå med trofæet i slutningen af ugen, siger Wozniacki, der elsker at spille i New Zealand.

- Turneringen i Auckland er en fed turnering, og jeg kan ikke se mig selv starte året andre steder, siger Wozniacki.

- Der er et godt publikum, folk er flinke, og så kan New Zealand tilbyde en god natur. Måske vil jeg tage en dag ud og opleve den smukke natur, siger Wozniacki.

Wozniacki er seedet som nummer tre i turneringen, som hun sidste år nåede finalen i, inden hun tabte til Venus Williams.

Husker I Wozniackis første WTA-titel: