Wozniacki indleder året mod upåagtet israeler

Caroline Wozniacki skal møde Julia Glushko i første runde af WTA-turneringen i Auckland.

Caroline Wozniacki er i ukendt land, når hun i anden runde møder israelske Julia Glushko (Foto: AP)
Caroline Wozniacki er i ukendt land, når hun i anden runde møder israelske Julia Glushko (Foto: AP)

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki får en på papiret blid start på 2015-sæsonen, når hun stiller op som topseedet i denne uge ved WTA-turneringen i Auckland.

Lodtrækningen parrede hende med en unavngiven kvalifikationsspiller, som siden viste sig at blive den 25-årige israeler Julia Glushko.

Hun rangerer som nummer 154 på verdensranglisten, og danskeren må derfor leve med rollen som storfavorit i deres første indbyrdes møde.

Novak Djokovic er blevet syg og spiller ikke finalen i Mubadala World Tennis Championship i Abu Dhabi. (Foto: AP/Kamran Jebreili) Tennis Syg Djokovic opgiver årets første finale mod Murray

Kampen i første runde er programsat til tirsdagens aftenprogram i New Zealand, hvilket i dansk tid svarer til tidlig tirsdag morgen.

Allerede nu står det klart, at vinderen i anden runde skal møde Taylor Townsend fra USA, der rangerer som nummer 103 i verden, og som i tre sæt slog belgiske Yanina Wickmayer.

Caroline Wozniacki skal møde en kvalifikationsspiller i årets første tællende kamp (Foto: AP) Tennis Nem start på 2015 for Wozniacki

Turneringens andenseedede italiener Sara Errani måtte se sig slået i to sæt af Daniela Hantuchova i første runde mandag.

Wozniacki skal - hvis seedningen holder - møde amerikanske Venus Williams i finalen.

Tennis Serenas rørende hilsen til Caroline: Du er det bedste i år!

0 kommentarer
Vis kommentarer