Wozniacki kan møde US Open-vinder i Dubai

Caroline Wozniacki er oversidder i første runde i Dubai, hvor Samantha Stosur formentlig venter i anden runde

Caroline Wozniacki slipper for Serena Williams, der har meldt afbud til den kommende turnering i Dubai. Til gengæld kan danskeren møde en anden Grand Slam-vinder. (Foto: AP/Lee Jin-man)
Caroline Wozniacki slipper for Serena Williams, der har meldt afbud til den kommende turnering i Dubai. Til gengæld kan danskeren møde en anden Grand Slam-vinder. (Foto: AP/Lee Jin-man)

Der kan vente Caroline Wozniacki en svær opgave, når hun tager hul på den stærkt besatte WTA-turnering i Dubai i den kommende uge.

Som seedet tre i turneringen er danskeren oversidder i første runde, men i den anden kan hun ramle ind i en grand slam-vinder; Samantha Stosur, der vandt US Open i 2011.

Caroline Wozniacki og den øvrige verdenselite behøver ikke at bekymre sig om Serena Williams i Dubai. (Foto: Lee Jin-man/AP) Tennis Wozniacki slipper for Serena

Inden opgøret kan realiseres skal australieren dog første forbi en endnu ukendt kvalifikationsspiller i første runde.

Stosur er kendt som en spiller med store udsving i præstationerne, men hun har for vane at spille gode kampe mod danskeren.

Efter otte indbyrdes møder er stillingen 4-4, og Wozniacki har revanche til gode efter at have tabt den seneste kamp i to sæt sidste år i Beijing.

Det var ikke mindst takket være en godt spillende Roger Federer, at Schweiz sidste år vandt Davis Cup for første gang. (Foto: AP/Christophe Ena) Tennis Federer dropper indledning på Davis Cup-forsvar

Hvis seedningerne ellers holder, har Wozniacki i 1/8-finalen udsigt til at møde franske Alizé Cornet og efterfølgende tyske Angelique Kerber i kvartfinalen.

Semifinalen kan blive et møde med den topseedede rumæner Simona Halep, der er seedet øverst i kraft af, at verdens to bedste spillere Serena Williams og Maria Sharapova ikke deltager.

Hovedturneringen i Dubai begynder søndag.

0 kommentarer
Vis kommentarer