Annonce:
Annonce:

Wozniacki med på vild liste - så berømt er hun

- Det er helt naturligt, mener hendes manager Mikkel Nissen om, at hun er nummer tre på tennislisten og sjette mest berømte idrætskvinde

Maratonløbet i New York og venskabet med Serena Williams har været med til at booste Caroline Wozniackis berømmelse, mener ESPN. Foto: AP
Maratonløbet i New York og venskabet med Serena Williams har været med til at booste Caroline Wozniackis berømmelse, mener ESPN. Foto: AP
Annonce:
Følg Tennis

PARIS (Ekstra Bladet): Hvem er verdens 100 mest berømte sportsfolk på tværs af køn og idrætsgrene?

Det spørgsmål satte det store, amerikanske sportsmedie ESPN sig for at opklare, og analysen hviler på en formel, der parrer sponsorindtægter, opslag på nettet og antallet af følgere på de sociale medier.

Kun otte kvinder har sneget sig ind på listen, halvdelen tennisspillere, og en af dem er såmænd danske Caroline Wozniacki. Hun er som nummer 87 verdens sjette mest berømte sportskvinde.

MMA-kæmperen Ronda Rousey topper som nummer 16, fulgt af tennisstjernerne Serena Williams (19) og Maria Sharapova (23), før gymnasten Simone Biles (48) og fodboldspilleren Hope Solo (75) klemmer sig ind foran danskeren, som til gengæld giver baghjul til tenniskollega Eugenie Bouchard (93) og gymnasten Aly Raisman (99).

Annonce:

Det kommer ikke bag på Wozniackis skandinaviske manager, Mikkel Nissen, at hun indtager en tredjeplads på tennisfronten.

- Serena er jo Serena med de resultater, hun har haft, og Sharapova har historisk set været et kæmpe brand. Men det er naturligt, at Caroline ligger, hvor hun ligger, synes jeg.

- Men det er rart at se, for det er jo voldsomt imponerende, at en dansker optræder på den liste over alle sportsgrene, og så som kvinde, siger han og fortæller, at det har han og Wozniackis internationale manager, franske Julien Cassaigne, længe kunnet mærke.

- Det har vi helt klart. Det er tydeligt for os, at hun er meget eftertragtet.

- Og det bliver også spændende på sigt at se udviklingen. Der kan komme nogle muligheder både på den sportslige og den kommercielle del i den kommende tid. Du ligger jo og konkurrerer om de store sponsorkroner.

- Hvad sker der for eksempel med Serena, der skal være mor? Og vi kender jo Sharapovas aktuelle historie (dopingdom, red.). Så der kan Caroline ligge godt i svinget.

Annonce:


Caroline Wozniackis sponsorindtægter er opgjort til 46.410.000 kroner om året, mens hun har 4,4 millioner følgere på de sociale medier med Twitter som det største fulgt af Facebook og Instagram.

ESPN nævner, at selv om hun endnu ikke har vundet en grand slam, så har hun hentet berømmelse ved at toppe verdensranglisten, løbe New York Maraton, være nær veninde til Serena Williams og kæreste med først golfstjernen Rory McIlroy og nu den amerikanske basketspiller, David Lee.

Tennissporten markerer sig også på herresiden, hvor det schweiziske ikon Roger Federer indtager fjerdepladsen bag Cristiano Ronaldo, basketstjernen Lebron James og Lionel Messi. Rafael Nadal og Novak Djokovic er henholdsvis nummer ni og tolv på listen.

Wozniacki-partner overrasket over Piotr-melding

'Caroline kan ikke blæse mig af banen'

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: