Wozniacki melder om fremgang: Jeg er snart tilbage

En syg Caroline Wozniacki har meldt afbud til flere turneringer de seneste uger, men nu går det fremad

Foto: Roger Parker
Foto: Roger Parker

Først meldte hun afbud til Fed Cup. Derefter trak hun sig med kort varsel fra Qatar Open. Og senest måtte hun blive væk fra WTA-turneringen i Dubai, der spilles i denne uge.

Tiden efter Australian Open i januar har været hård for Caroline Wozniacki, som har været plaget af sygdom. Men nu er der endelig lys forude, skriver tennisstjernen på Twitter.

- At trække mig fra turneringerne i Doha og Dubai var ikke lige det, jeg havde håbet på, men helbredet kommer altid i første række.

- Jeg er endelig begyndt at få det bedre, og jeg kan ikke vente, til jeg snart er tilbage ved fuld styrke, skriver Caroline Wozniacki.

Den 28-årige dansker har været plaget af en virus, der har givet problemer og hoste, så snart pulsen er kommet i vejret.

Mandag skulle hun have mødt schweizeren Stefanie Vögele i Dubai, men kom ikke længere end til opvarmningen, inden hun opgav at gennemføre kampen.

Wozniacki har ikke været i aktion, siden hun tabte til Maria Sharapova i Australian Open for en måned siden.

Det kan aflæses på verdensranglisten, hvor hun var dumpet ned som nummer 14, da den seneste udgave af listen blev offentliggjort i mandags.

Ifølge TV2 Sport stiler hun efter at vende tilbage i den store Indian Wells-turnering, der spilles i begyndelsen af marts.

Foto: AP Tennis Vred-zniacki: Det er grotesk

Caroline Wozniacki er mere end ærgerlig over endnu et afbud, og nu skal hun tilses af eksperter i New York. Foto: AP Tennis Nedtrykt Caroline: Lortesituation

Martina Navratilova i selskab med Caroline Wozniacki tilbage i 2011. Foto: Koster Henk Tennis Legende angriber transkønnede: De snyder

13 kommentarer
Vis kommentarer