Wozniacki nemt videre i Kuala Lumpur

Spadserede forbi ung kineser og møder endnu en i anden runde i Malaysian Open

Caroline Wozniacki var på fem kvarter videre i Kuala Lumpur (Foto: AP)
Caroline Wozniacki var på fem kvarter videre i Kuala Lumpur (Foto: AP)

Caroline Wozniack koldstartede ganske vist i den fugtige varme med at blive brudt til 0-2 i sit første serveparti, men herefter var der temmelig ensrettet kørsel mod den 20-årige kineser og nummer 160 i verden, Yafan Wang, i første runde af Malaysian Open.

Danskeren brød hurtigt tilbage og tog første sæt med 6-3, mens andet sæt let blev overstået med 6-1.

Se også: TV: Beckham gør Wozniackis bøddel forfjamsket

Dermed fik hun vasket en plet fra 2013 af, hvor hun i Kuala Lumpur tabte i første runde til ranglistens nummer 186, og hun er nu klar til at møde endnu en kineser i anden runde, nemlig ranglistens nummer 122, 21-årige Lin Zhu fra Kina.

Holder seedningen fortsat venter Klara Koukalova fra Tjekkiet i kvartfinalen. Sabine Lisicki er som verdens nummer 28 næsthøjest rangeret i turneringen, og tyskeren ligger således i modsatte lodtrækningshalvdel.

BMW Malaysian Open hører til de mindre WTA-turneringer med en samlet præmiesum på 250.000 dollars, hvoraf de 43.000 går til vinderen. Det er formentlig i højere grad et engangsbeløb for at stille op, der har trukket Caroline Wozniacki til Østen – og en god chance for at vinde en turnering, som hun har gjort det hvert år siden 2008.

Se også: Caroline henter kassen i Malaysia

Top 10-spillerne har lov at stille op i to turneringer af den lille kaliber hvert år, og da hun allerede har spillet i Auckland, har danskeren altså brugt sin kvote for i år.

Se også: Caroline udstillet: Der er stadig et stykke vej

Den danske ambassade har i øvrigt benyttet lejligheden til at invitere landsmænd til at møde verdensstjernen i morgen ved en ’uformel coctail-reception’.

8 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere