Wozniacki om nøgen-forside: Det var nervepirrende

Når U.S Open starter på mandag, er danske Caroline Wozniacki klar til at forbedre sidste års semifinaleplads. I et interview med kvindemagasinet WWD falder snakken på hendes nøgenbilleder fra juni

- Alle kan have deres mening om det, men jeg synes, at det var fedt. Foto: AP/Diane Bondareff
- Alle kan have deres mening om det, men jeg synes, at det var fedt. Foto: AP/Diane Bondareff

Danske Caroline Wozniacki har haft et godt år - både på og uden for banen. Hun er siden sidste års US Open steget 70 pladser på verdensranglisten. Derudover har hun fundet kærligheden i basketball-spilleren David Lee. Og sidst, men ikke mindst, har hun været på forsiden af to internationale sportsmagasiner.

Forsiden på ESPN’s ‘Body Issue’ stjal i den grad overskrifter. Her poserede den danske tennis-darling nøgen på tennisbanen, hvor hendes atletiske krop kom på overarbejde.

I anledning af den kommende grand slam-turnering US Open er Caroline Wozniacki blevet interviewet af kvindemagasinet Women’s Wear Daily - WWD. Her falder snakken på alt fra Venus Williams' bilulykke til hendes forside-billeder i Body Issue.

Udfordrende og nervepirrende
Reaktionerne på nøgenbillederne af danskeren har heldigvis været positive.

- Som atlet arbejder du hårdt på din krop, og det er nødvendigt, at den er i topform, når du skal præstere. Min krop er bygget til at performe det bedste, jeg kan på en tennisbane, fortæller Caroline Wozniacki til WWD.

Når US Open starter, er danskeren nærmest på hjemmebane, da hun er et stort navn i USA. Men da billederne skulle tages, var det fotograf Dewey Nick, der var i sit rette element.

- Fotoseancen var i den grad udfordrende. Det var noget, jeg aldrig havde gjort før. Det var nervepirrende, men jeg er stolt af det.

Objektivisering af kvinder
Der opstår altid debat, når kvinder gør brug af deres kroppe i medierne. Kritiske røster hævder, at det er en objektivisering af kvindelige atleter, men Wozniacki havde ingen betænkeligheder ved det.

- For at være ærlig, så går jeg kun op i, hvad mine nærmeste tænker – mine venner og familie. Hvis du får muligheder som Sports Illustrated, der er fede, er det værd at gøre om og om igen, siger hun. 

US Open starter på mandag, hvor Caroline Wozniacki deltager for 11. gang. To gange tidligere er det blevet til en finaleplads – senest i 2014.

Sidste år røg hun ud i semifinalen, hvilket blev startskuddet på hendes gode form, som hun har fastholdt i et år.

Her er den så: Wozniacki viser ny fræk nøgen-forside frem

Caroline gør det igen-igen-igen: Smider alt tøjet for kæmpe-medie