Wozniacki om nye nøgenbilleder: Derfor lavede jeg dem

- Denne gang handler om kroppen og det, den skal bruges til, siger Caroline Wozniacki til Ekstra Bladet før fredagens forside

Følg Tennis

LONDON (Ekstra Bladet): Det er efterhånden ved at være dagligdag at se billeder af veltrænede Caroline Wozniacki med meget lidt tøj på – eller slet ingen.

Nogle smider hun selv på de sociale medier fra solbeskinnede destinationer. Andre kan købes på glittet papir i højt profilerede, amerikanske magasiner.

49479877.jpg 

Tre gange tidligere, fra 2015 til 2017, har hun været en del af Sports Illustrateds eksklusive årsudgave, Swimsuit Edition. Senest endda kun iført bodypaint.

Og på fredag pryder hun så forsiden af ESPN’s bodyissue samt flere sider inde i magasinet uden en trevl men dog med en ketsjer som strategisk figenblad.

wozniacki espn

- Jeg lavede de billeder tilbage i november/december. Det var en god mulighed, for det handler om kroppen og det, den skal bruges til, siger hun til Ekstra Bladet.

- Det handler mere om at kunne præstere og om, at kroppen skal være stærk for at kunne holde til det, jeg udsætter den for.

Wozniacki i bodypaint

Caroline Wozniacki forklarer i interviewet med ESPN, at hendes krop gennem 12 år på WTA-turen hele tiden ’har fået tæsk, og det nedbryder den til sidst’.

Tirsdag skal Caroline Wozniacki bruge sin krop til at slå sig videre til anden runde i Wimbledon, når hun møder ungarske Timea Babos.

Caroline Wozniacki i Wimbledon

Gør Caroline kunsten efter: Serena Williams i splitternøgent photoshoot

Carolines mirakelmand: Hun er klar til Wimbledon

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.