Wozniacki slår endnu en kineser

Topseedede Caroline Wozniacki er klar til kvartfinalen i WTA-turneringen Malaysian Open i Kuala Lumpur.

Caroline Wozniacki er i kvartfinalen efter ny sejr (Arkivfoto: AP)
Caroline Wozniacki er i kvartfinalen efter ny sejr (Arkivfoto: AP)

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er som ventet klar til kvartfinalen ved WTA-turneringen Malaysian Open i Kuala Lumpur.

I torsdagens kamp i anden runde vandt verdens nummer fem, som er topseedet i turneringen, med 6-4, 6-1 over kinesiske Zhu Lin, der er nummer 122 i verden.

Det er anden kamp i træk i turneringen, at Wozniacki vinder over en kineser. I første runde blev den kinesiske kvalifikationsspiller Wang Yafan, nummer 160 i verden, slået med 6-3, 6-1.

Caroline Wozniacki viser stolt sine bikini-billeder frem (Privatfoto) Tennis - 5. mar. 2015 - kl. 11:46 Angriber 'desperat' Wozniacki: Bikini-billeder ligner hævn

Se også: Fodboldelskeren Caroline: Jeg får gåsehud på Anfield

Første sæt mod Zhu Lin blev afgjort, da Wozniacki ved stillingen 5-4 brød modstanderens serv. I andet sæt bragte Wozniacki sig foran 5-0, inden hun servede kampen hjem.

Wozniacki er storfavorit til at vinde turneringen. I kvartfinalen møder danskeren tyske Carina Witthöft, der blot er nummer 81 på verdensranglisten. Det er første gang, at Wozniacki og Witthöft mødes.

Det er anden gang, at Wozniacki er med i turneringen. I 2013 tabte danskeren i første runde - til en kinesisk kvalifikationsspiller.

Se også: Wozniacki nemt videre i Kuala Lumpur

24 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere