Wozniacki slår til: Sender partner i rekordbøgerne

Caroline Wozniacki skal være frontfigur for Mundipharma, en stor forening for virksomheder, der producerer lægemidler. Samtidig har hun med ét enkelt slag slået sammenslutningen ind i Guinness Rekordbog

Wozniacki har scoret sig en ny reklameaftale med en stor lægemiddelorganisation. (Foto: Photoshot/Li Wen)
Wozniacki har scoret sig en ny reklameaftale med en stor lægemiddelorganisation. (Foto: Photoshot/Li Wen)

Det er muligt, Caroline Wozniacki oplever en stor nedtur for tiden. I hvert fald i sportslig forstand, hvor hun er røget ned ad verdensranglisten i tennis og nu 'kun' ligger nummer 17.

Men uden for banen har hun trods alt gang i en vis succes. Fredag slog hun sig sammen med Mundipharma, som er en stor sammenslutning af private virksomheder, der producerer lægemidler.

Wozniacki bliver organisationens 'brand-ambassadør', som det så fint hedder. Og det betyder blandt andet, at hun skal være reklamesøjle for virksomheden BETADINE, som laver cremer og olier til forebyggelse og behandling af mindre sår og infektioner.

Se også: Serena ikke gravid nok til at melde fra til opvisningskamp

Ikke nok med det cementerer danskeren samtidig deres samarbejde ved at sende foreningen i Guiness Rekordbog. Fredag slog Wozniacki nemlig et slag for verdens største 'tennisboldmosaik', som Mundipharma står bag.

Mosaikken er opført midt på pladsen Asia Square i Singapore og tæller i alt 16.000 sammenhængende tennisbolde, som til sammen forestiller en masse børn, der leger med hinanden.

Den symboliserer børn verden over, som kan reddes med medicinsk hjælp. Og i den sammen slog Wozniacki til en bold for at 'indvige' mosaikken og slå den ind i rekordbøgerne som verdens største af sin slags.

Skal man tro Mundipharm-præsidentens tale for offentliggørelsen af samarbejdet med 'Wozzy', er det en mildest talt lykkelig lægemiddelorganisation.

- Som en verdensklasseatlet, der aldrig giver op og kæmper sig vej igennem smerte for at opnå sejre på og uden for banen, repræsenterer Caroline den perfekte BETADINE-vision om at beskytte folk i den globale kamp mod infektion, mens hun promoverer healing og behandling af sår, siger Raman Singh. 

Se også: Efter manager-fyring: Her er Wozniackis reaktion

Wozniacki selv virker mindst lige så glad for det nylige samarbejde.

- Professionel tennis er en af de mest fysisk krævende sportsgrene med en lang sæson, som gør det besværligt for spillere at have en effektivt, dagligt forsvar mod infektioner og skader, siger Wozniacki.

- BETADINE har været en pålidelig partner på min personlige rejse, og jeg kan ikke vente med at dele, hvordan produkterne kan hjælpe med at forebygge og behandle infektioner, siger hun.

Wozniacki spiller sin næste kamp ved en turnering i kinesiske Shuhai mellem den 3. og 8. november. Derefter venter der en opvisningskamp mod veninden og rivalen Serena Williams. Den finder sted i Herning den 26. november.

58 kommentarer
Vis kommentarer