Wozniacki slipper for varmen i tredje runde

Caroline Wozniacki spiller sin tredjerundekamp ved Australian Open om aftenen

Se Caroline Wozniackis comeback i anden runde af Australian Open. TV: SNTV

Caroline Wozniacki møder hollandske Kiki Bertens i tredje runde af Australian Open, og danskeren slipper for den værste australske varme, da det bliver en aftenkamp.

Men ifølge Wozniacki er den bagende hede, som har lagt sig over Australien, ikke noget som bekymrer hende.

- Det er ens for alle spillerne, og hvis det er varmt for mig, så er det også varmt for min modstander, siger hun.

Kampen spilles på Rod Laver Arena, der er turneringens største bane, og den skal spilles som den anden aftenkamp efter opgøret mellem Nick Kyrgios og Jo-Wilfried Tsonga, der spilles klokken 19 fredag aften lokal tid.

Det betyder, at kampen spilles fredag omkring middag dansk tid.

Der er meget varmt i Australien for tiden, og under torsdagens kamp mellem Novak Djokovic og Gaël Monfils nåede temperaturen op på 39,9 grader, hvilket det var tydeligt, at spillerne led under.

Når temperaturen rammer 40 grader, er det op til kampens dommer, om spillet skal stoppes.

Torsdag nøjedes danskeren med at træne i en halv time på bane 18 i Melbourne, efter hun onsdag slog kroatiske Jana Fett.

- Jeg spillede nok tennis i går, og det er varmt, så vi stopper nu, sagde den danske tennisstjerne efter den korte træning.

Caroline Wozniacki har mødt den 30-seedede hollænder, Kiki Bertens, to gange tidligere. Begge gange er det endt med dansk sejr - senest i Doha i fjor, hvor danskeren vandt i to sikre sæt.

Caroline Wozniacki stillede op til pressemøde efter sit comeback. TV: SNTV

Se også: Wimbledon-vinder ude i Australien

Johanna Konta løb ind i et smerteligt nederlag. Foto: AP Tennis - 18. jan. 2018 - kl. 07:52 Wozniackis onde ånd færdig i Australian Open

Will Ferrell var imponeret over Caroline Wozniackis comeback mod kroatiske Jana Fett. Foto: Fiona Hamilton/AP/Ritzau Scanpix Tennis - 18. jan. 2018 - kl. 06:44 Hollywood-stjerne imponeret over Wozniacki

- Det er nogle fuldstændigt vanvittige betingelser, vi og andre forældre til tennistalenter bliver budt, siger Tine Tauson. Foto: Jonas Olufson Sport og Spil Tæt på megatalentet: De næste to år vil definere det hele for Clara

3 kommentarer
Vis kommentarer