Wozniacki slipper nådigt i French Open

Caroline Wozniacki møder amerikanske Danielle Collins i første runde i grand slam-turneringen French Open

Caroline Wozniacki slipper for veninden Serena Williams i første runde i French Open. Foto: Tony Gentile/Reuters/Ritzau Scanpix
Caroline Wozniacki slipper for veninden Serena Williams i første runde i French Open. Foto: Tony Gentile/Reuters/Ritzau Scanpix

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki undgik Serena Williams, men lægger ud mod en anden amerikaner i første runde i French Open.

I grand slam-turneringen i Paris skal den andenseedede dansker i sit første opgør møde Danielle Collins. Det stod klart, efter at der blev trukket lod torsdag.

Caroline Wozniacki har aldrig tidligere mødt 24-årige Collins, der i Miami Open i denne sæson nåede frem til semifinalen.

Serena Williams er useedet i turneringen, da hun er helt nede som nummer 453 i verden efter at være kommet tilbage fra sin graviditet og fødsel.

Serena Williams stiller op i sin første grand slam-turnering, siden hun vandt Australian Open i 2017 og dermed nåede op på sin 23. triumf i grand slam-regi.

I første runde møder Serena Williams tjekkiske Kristyna Pliskova, der er nummer 70 i verden, og amerikaneren kan løbe ind i russiske Maria Sharapova i tredje runde.

Caroline Wozniacki er i den anden turneringshalvdel, så hun kan ikke allerede der møde hverken Serena Williams eller 28.-seedede Maria Sharapova.

Årets første grand slam-turnering var Australian Open, som blev vundet af Caroline Wozniacki.

Danskerens bedste placering i French Open er kvartfinalen.

French Open spilles fra 27. maj til 10. juni.

Den danske tennis darling er kommet i fint selskab. Foto: Claudio Onorati/AP. Tennis Kun plads til de største: Caroline i fornemt selskab

Tennis Tennisstjerne smadrer dommerstol - her er straffen

7 kommentarer
Vis kommentarer