Wozniacki-succes på engelsk græs

Den højt seedede Wozniacki slog tirsdag aften sin australske modstander i Eastbourne - kampen var god træning inden en sværere modstander venter i næste runde

Wozniacki vandt tirsdag aften mod en modstander, der lavede alt for mange fejl (Foto: AP)
Wozniacki vandt tirsdag aften mod en modstander, der lavede alt for mange fejl (Foto: AP)

Græssæsonen er for alvor skudt i gang. Og da Caroline Wozniacki i dag gik på banen i Aegon International Eastbourne, var det hendes første styrkeprøve på græs.

Det tog Caroline Wozniacki en time og tyve minutter at vinde efter to sæt med 7-6 og 6-2 over den 28-årige australier Jarmila Gajdosova, som ellers havde sin ottende optræden på det glatte underlag i sæsonen.

Nøglen til Carolines sejr tirsdag blev hendes blot ni uprovokerede fejl mod hendes australske modstanders 29. Jarmila Gajdosova kom ellers godt fra start, men det gik for alvor galt for den australske modstander, da hun begyndte at lave en masse fejl i andet sæt.

Gajdosova bragte sig foran 4-2 i sin serv efter 20 minutters spil, og Wozniacki fik generelt lov at arbejde for sagen.

Se tv fra Wozniackis sejr her:

Danskeren lavede flere fejl i første sæt og havde det svært, når hun servede, selv om hun efter hårdt slid reducerede til 3-4.

Det lykkedes også Wozniacki at reducere til 4-5, hvorefter Gajdasova blot skulle serve første sæt hjem, men helt så nemt skulle det ikke gå.

Nu var det Gajdasova, der lavede fejl, og Wozniacki, der igen sled sig igennem et parti og brød til stillingen 5-5. Og da sættet ved stillingen 6-6 skulle afgøres i tiebreak, var Wozniacki bedst.

Andet sæt så helt anderledes ud for Wozkiacki. Hendes serv fungerede bedre, og danskerens kunne hurtigt lukke sættet til 6-2.

Hård runde venter
Den danske vinder kan nu se frem til at møde enten Flavia Pennetta eller Svetlana Kuznetsova i næste runde af Eastbourne.

- Kampen var perfekt forberedelse til næste kamp. Og det bliver hårdt, uanset hvem det bliver, jeg skal møde, sagde Caroline Wozniacki efter kampen.

Caroline vandt turneringen i 2009 og været i semifinalen de to seneste år. Og er i år den højest seedede, som er med i turneringen.

19 kommentarer
Vis kommentarer