Wozniacki tvunget i kamp: Det er vanvittigt

Caroline Wozniacki har meldt sig ud af spillerrådet i WTA, fordi alle spillere klager over samme regel, og det er umuligt at gøre noget ved den

Caroline Wozniacki røg sidste år ud til Serena Williams, men i år var Belinda Bencic stopklods i Rogers Cup (Video: SNTV)

Caroline Wozniacki tabte sent i aftes 5-7, 5-7 til den schweiziske teenager Belinda Bencic i canadiske Rogers Cup i Toronto.

Danskeren har på det seneste slidt med en skade, men selvom det gik fint med den, så raser danskeren alligevel.

- Jeg har ikke trænet i en uge, for jeg ville være sikker på, at jeg var 100 procent frisk, siger Wozniacki til Reuters.

- Jeg gik på banen og mine ben og ryg havde det faktisk godt, så det er dejligt, men det var altså første gang i en uge, at jeg har spillet. Jeg ønsker at spille op til mit bedste, siger Wozniacki.

Der var intet, der spillede for Caroline Wozniacki i Rogers Cup. (Foto: AP/Christophe Ena) Tennis - 12. aug. 2015 - kl. 23:47 Wozniacki brød sammen mod teenager

- Men reglerne siger, at hvis du er en top-10-spiller, så er du tvunget til at spille. Hvis du ikke spiller, så får du store bøder, du får nul point til rangliste, og du får ikke lov at spille små turneringer det næste halve år, hvilket er vanvittigt, siger Wozniacki.

Caroline Wozniacki raser over, at hun og de øvrige topspillere tvinges til at spille (Foto: AP)
Caroline Wozniacki raser over, at hun og de øvrige topspillere tvinges til at spille (Foto: AP)
 

Topspillere kan kun undlade at spille turneringer, hvis de kan legitimere det med en skade ellers risikerer de tunge sanktioner, og det har fået Wozniacki til at melde sig ud af spillerådet.

- Det er jeg ikke mere, for spillerne klager hele tiden over disse regler, men vi kan intet gøre, siger Wozniacki.

- Jeg tror, at WTA ønsker, at spillerne er sunde, at vi spiller på vores bedste niveau i hver turnering, og at vi har det hårdt. Det er fint, men fakta er, at de tvinger os til at spille, selvom vi ikke er 100 procent klar, siger Wozniacki.

Wozniacki vandt turneringen i Canada tilbage i 2010 og var foran 5-2 i første sæt i går, men tabte altså alligevel.

Se også: Wozniacki og Williams joker: Vi er helt ens

Denne kjole skal Wozniacki spille US Open i:

Under sommerens Wimbledon blev Wozniacki sur på journalist:

69 kommentarer
Vis kommentarer