Wozniacki vender tilbage: Næsten som Danmark

Caroline Wozniacki spiller for første gang siden 2011 med i Båstad

Caroline Wozniacki spiller med på gruset i Båstad for første gang i seks år. Foto: Polfoto
Caroline Wozniacki spiller med på gruset i Båstad for første gang i seks år. Foto: Polfoto

Fra 2010 til 2012 kunne Caroline Wozniacki opleves på dansk grund i WTA-turneringen i Farum, men siden har Danmark været uden en turnering på højeste niveau. Til sommer kan danske tennisfans til gengæld opleve Wozniacki ganske tæt på - nemlig i svenske Båstad, hvor Wozniacki spillede med i 2009 og 2011, men ikke har været med siden da.

- Det bliver så sjovt at komme til at tilbage til Ericsson Open og Båstad, for jeg har så fine minder fra mine tidligere besøg, siger Wozniacki til turneringens hjemmeside.

- Den smukke arena ved havet, den professionelle organisation og det faktum, at det næsten er som at spille hjemme i Danmark, gør det til en meget speciel turnering for mig, siger Wozniacki, der i 2009 nåede finalen, men tabte til spanske Maria José Martinez Sanchez, mens hun i 2011 måtte udgå med en skulderskade i anden runde mod hjemmebanespilleren Sofia Arvidsson.

Caroline Wozniacki spiller med på gruset i Båstad for første gang i seks år. Foto: Polfoto
Caroline Wozniacki spiller med på gruset i Båstad for første gang i seks år. Foto: Polfoto
 

Også turneringsarrangøren glæder sig til at få besøg af den danske stjerne igen.

- Da vi startede Ericsson Open var et af målene at løfte kvindetennissen i Skandinavien. Derfor føles det fantastisk at byde velkommen tilbage til Skandinaviens første kvindelige verdensetter gennem tiderne, siger turneringsansvarlige Nina Wennerström.

- Caroline var 19 år gammel i finalen i Ericsson Opens premiereudgave i 2009. Siden da har hun vundet 25 WTA-titler på touren, toppet verdensranglisten og er i dag et af de største og mest velkendte navne på touren, siger Wennerström.

Turneringen i Båstad spilles fra 23.-30. juli, og fra København tager togturen dertil mindre end tre timer.

Se også: Munter Caroline: I år må der vente en finale her

Se også: Rory taler endelig ud: Derfor droppede jeg Caroline

Se også: Efter koks: TV2 må til lommerne for at vise Caroline

Ana Ivanovic' smukke ydre kom til at spille en stor rolle i hendes tenniskarriere, som kom til at byde på flere nedture, indtil hun forleden sagde stop. Foto: All Over Press Sport og Spil Ana Ivanovic: Fra bomberegn til bikinibabe

Caroline Wozniacki har tjent over 150 millioner kroner i rene præmiepenge. Senest vandt hun en turnering i Hongkong, og selvfølgelig er sponsorer som Rolex og Adidas med på billedet. Foto: AP Sport og Spil Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

10 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere