Wozniacki videre i Wimbledon efter æg

Caroline Wozniacki var i problemer i første sæt af sin kamp mod Saisai, men i andet sæt uddelte hun æg

Caroline Wozniacki er videre til anden runde i Wimbledon, men først skulle danskeren spilles varm.

Kineseren Zheng Saisai blev besejret i to sæt 7-5, 6-0.

Wozniacki havde godt tag i sine server, og i 76 procent af tilfældene fik hun sin førsteserv ind.

Efter en uskøn indledning stoppede Wozniacki også med at lave uprovokerede fejl, hvor det i alt blev til 11 i kampen. Til sammenligning lavede Saisai 30 uprovokerede fejl.

Tennissportens nye enfant terrible Nick Kyrgios giver dommeren besked. Han kan nok se frem til en del bøder fremover (Foto: AP) Tennis Nu bander de sgu for meget på pæne Wimbledon

Caroline Wozniacki griner lidt af den fyr ved navn Andy, der opfordrer hende til at ringe (Foto: AP) Tennis Wozniacki svarer kreativ fyr: Har aldrig prøvet det før

På resultattavlen kom kineseren, der er nummer 66 i verden, bedst fra start og bragte sig foran 4-1, mens Wozniackis spil haltede.

Danskeren fandt slet ikke sit spil i starten og overlod initiativet til modstanderen, der fik nemt ved at styre spillet og slog vinder på vinder.

Det er svært at sige, om det var nerver, men i så fald må Saisai have været lige så nervøs, idet det var hendes første optræden på Wimbledons Centre Court, efter kampen var blevet flyttet fra anlæggets bane 2.

Efterhånden som sættet skred frem fik Wozniacki bedre tag i kineseren og i Wimbledons græstæppe, og danskeren kæmpede sig stærkt tilbage i første sæt, som hun endte med at vinde med 7-5.

Wozniacki vandt sættets sidste fire partier, og Saisai virkede desillusioneret med en snert af gummiarm, efter hun missede den oplagte mulighed for at bringe sig foran mod verdens nummer fem.

Caroline Wozniacki skal være forberedt på lidt af hvert fra Zheng, mener Tine Scheuer (Foto: AP) Tennis Ekspert advarer Caroline: Modstander er en sjov type

I andet sæt gjorde Wozniacki rent bord og uddelte et såkaldt æg. Her havde Wozniacki meget bedre tag i spillet, og kineseren fik ikke et ben til jorden og tabte alle partier.

Sættet var undervejs afbrudt af behandling til Saisai, men hun spillede kampen til ende.

På sin tredje matchbold vandt Wozniacki kampen i Saisais serveparti.

I anden runde skal Caroline Wozniacki møde en tjekke. Det er det eneste, der står klart, før kampen mellem Katerina Siniakova og Denisa Allertova.

Sådan her røg Wozniacki ud af Wimbledon 2014:

1 kommentar
Vis kommentarer