Wozniackis bryllupsmåned: Den bedste tid i mit liv

Caroline Wozniacki husker med glæde tilbage på november, hvor hun skulle have holdt bryllup, men havde det fantastisk på en anden måde

Caroline Wozniacki har haft det fantastisk efter bruddet med kæresten (Foto: AP)
Caroline Wozniacki har haft det fantastisk efter bruddet med kæresten (Foto: AP)

Til maj er det et år siden, at Caroline Wozniacki og Rory McIlroy stoppede med at være et par.

Bryllupsinvitationerne var sendt ud, da den nordirske golfstjerne sagde stop.

I et stort interview med The Independent taler Wozniacki nu ud om tiden efter bruddet.

Allerede i dagene efter stillede hun nemlig op i Grand Slam-turneringen French Open.

- Jeg havde allerede haft nogle problemer med mit knæ og mit håndled, og min far spurgte mig inden turneringen: 'Vil du virkelig afsted? Du skal ikke. Du kan blive hjemme og tage det stille og roligt. Du har ikke trænet optimalt og er ikke i form', siger Wozniacki til The Independent.

(Foto: AP) Tennis Her er Wozniackis næste modstander i Miami

- Jeg sagde: 'Nej, jeg har brug for at komme afsted, for jeg føler, at jeg kan spille. Mentalt er jeg der ikke, men jeg er nødt til at komme ud af huset. Jeg kan ikke sidde her og græde hele dagen', siger Wozniacki.

- Da jeg gik ind på banen stirrede alle på. Jeg følte medlidenheden. Jeg havde det sådan, at 'ok, jeg har det fint, jeg vil ikke have medlidenhed. Jeg er ikke et barn, jeg skal nok blive god igen', siger Wozniacki.

Wozniacki og Serena Williams er blevet gode veninder (Foto: AP)
Wozniacki og Serena Williams er blevet gode veninder (Foto: AP)

I juni 2014 var Caroline Wozniacki og Serana Williams en tur på stranden. (video: Splash)

Wozniacki tabte kampen til verdens nummer 64, Yanina Wickmayer.

- I baghovedet lå hele tiden, at jeg skulle til pressemøde efter kampen. Jeg var så nervøs, da jeg gik ind. Jeg havde aldrig set så mange folk i French Opens interview-rum før. Folk stod i kø udenfor for at komme ind, siger Wozniacki.

- Jeg var så glad, da det var ovre. Jeg bad min far om at ringe til et rejsebureau og sagde: 'Få mig ud herfra, så hurtigt du kan'. Jeg tog det første fly til Miami, og derfra var det fedt, siger Wozniacki.

Serena Williams tog i modsætning til det meste af det afroamerikanske samfund ikke Carolines stunt ilde op (Foto: AP) Tennis Serena havde ondt af Caroline efter 'babse-stunt'

Wozniacki fortæller, at hun blev meget tæt med Serena Williams og også fik god opbakning fra familien, og det førte til storspil i løbet af efteråret.

Wozniacki løb et flot maraton i sin debut (Foto: AP)
Wozniacki løb et flot maraton i sin debut (Foto: AP)
 

Og i november deltog hun så pludselig i New York Maraton.

- Brylluppet var sat til at foregå i november, så jeg tænkte: I stedet for at sidde og glo, så vil jeg få store ting til at ske, og jeg kan hjælpe en masse børn'. Så det gjorde jeg, og november var fantastisk. Den bedste tid i mit liv. Det var bestemt en af de bedste beslutninger nogensinde, siger Wozniacki.

Caroline slår næppe Serena, før hun har en dræberserv, mener Chris Evert (Foto: AP) Tennis Legende: Caroline slår ikke Serena uden en 'killerserv'

Og Wozniacki kom også i Sports Illustrated.

- Det var noget, jeg altid gerne havde villet. Jeg var lidt nervøs i starten, for jeg kendte ikke folkene, men de fik mig hurtigt til at føle mig godt tilpas, siger Wozniacki.

Senest har Wozniacki også stillet op til billeder i magasinet Vogue, mens det på tennisbanen også er gået ok med en enkelt turneringssejr i 2015, og en plads som nummer fem på verdensranglisten, mens hun ligger 8'er på race-listen, der kun tæller 2015-resultater.

(Foto: AP) Tennis Se Wozzy som bikini-babe i Vogue

Se Wozniacki rase over dommer her - øj, hvor hun råber:

Caroline Wozniacki er bestemt en flot pige. Her kan du komme en tur med bag kameraet på hendes fotoshoot til en JBS-reklame

25 kommentarer
Vis kommentarer