Wozniackis dom efter total nedtur: Skuffende

Caroline Wozniacki skuffede og tabte til verdens nummer 110 i Linz torsdag aften

Caroline Wozniacki tabte torsdag nok en gang. Her ses hun under turneringen i Kina (Foto: AP)
Caroline Wozniacki tabte torsdag nok en gang. Her ses hun under turneringen i Kina (Foto: AP)

Hun forsøgte alt, men meget lidt lykkedes.

Tennisspilleren Caroline Wozniacki erkender efter det meget overraskende nederlag til Kirsten Flipkens i WTA-turneringen i Linz, at hun havde en dag, hvor det meste gik skævt.

- Jeg forsøgte meget og gjorde alt, hvad jeg kunne, men jeg lavede alt for mange uprovokerede fejl, siger Caroline Wozniacki til WTA's hjemmeside.

- Samtidig spillede Kirsten virkelig godt. Hun servede fint og brød min rytme med sit slice. Hun lavede nogle korte, lave slices, og på dette underlag hopper bolden ikke så højt. Jeg havde svært ved at slå dem tilbage med fart, og på den måde kom hun til at styre spillet.

Caroline Wozniacki fik en elendig start på kampen mod Kirsten Flipkens, og det formåede danskeren aldrig at komme sig over. (Arkivfoto: AP) Tennis - 15. okt. 2015 - kl. 20:27 Nedturen total: Wozniacki taber til nummer 110

Caroline Wozniacki var ellers seedet nummer to i den østrigske turnering, men måtte altså give fortabt allerede i anden runde mod den upåagtede belgier, der er nummer 110 i verden.

Flipkens vandt med 6-4, 6-4.

- Nogle gange har du en dag, hvor du forsøger alt, men hvor intet fungerer. Det er skuffende, for jeg følte, jeg kunne have vundet denne kamp. Jeg må tage ved lære af det, siger Caroline Wozniacki.

Turneringen i Linz skulle egentlig være Wozniackis sidste i denne sæson, men WTA-regler kræver, at danskeren deltager i en turnering i Kina fra 3. november. Ellers vanker der en bøde på cirka 328.000 kroner.

Se også: Gå nu på ferie, Caroline

Se også: Fræk leopard: Wozniacki vinder ny pris

35 kommentarer
Vis kommentarer