Wozniackis 'frække' afsløring: Hende har jeg et crush på

Det store tennis-site tennissmash har haft en længere spørgsmål/svar-samtale med Caroline Wozniacki. Og det er der kommet nogle interessante svar ud af. Blandt andet afslører hun, hvad hun hader, og hvem hun beundrer

Caroline Wozniacki er færdig med at svinge ketsjeren for i år. Og hvilket år hun har haft. Efter en dårlig start blev det til en US Open-semifinale og turneringssejre i henholdsvis Tokyo og Hong Kong.

Derfor fortjener hun da også en pause. Men tennissitet tennissmash har lige nået at fange Wozniacki, inden hun går på juleferie med familien. De har stillet hende en række spørgsmål, som der er kommet nogle finurlige svar ud af. Blandt andet er hun blevet spurgt om, hvem hun gerne vil spise en middag med, hvad der tiltrækker hende, hvad der frustrerer hende mest, og hvad hun frygter.

Til det første spørgsmål er svaret en anelse 'frækt', så måske du skal holde dig for øjnene, hvis du er sart...

- Jeg ville gerne spise en middag med Blake Lively (skuespiller, red.). Det kører virkelig for hende. Hun har en rigtig lækker mand, et barn og skuespilkarrieren går godt. Hun virker samtidig som en interessant person. Jeg har et mindre kvinde-crush på hende, siger Wozniacki.

Det tiltrækker Wozniacki
Skal man score Wozniacki, skal man læse de følgende linjer nøje. I hvert fald, hvis man vil have den mindste chance hos hende.

- Ærlighed er helt sikkert vigtigt for mig, og at man er sjov. Det er de kvaliteter, som tiltrækker mig. Man skal helt sikkert også være nede på jorden, siger hun til tennissmash.

Så ved I det, drenge. Altså, hvis I en dag møder hende i baren eller på banen en dag.
Hvis man skal være en helt over for Wozniacki, skal man fjerne nogle grimme, ottebenede kryb for hende. Så gør man hende en kæmpe tjeneste.

- Edderkopper. Åh, gud. Jeg kan ikke klare edderkopper, uanset hvor små de er, så løber jeg skrigende bort. De er ulækre. Jeg har ikke noget imod slanger, men edderkopper skræmmer mig.

Business-kvinde eller skuespiller
Wozniacki kommer også ind på, hvad hun kunne have beskæftiget sig med, hvis hun ikke havde haft en tennisketsjer i hånden det meste af sit 26 år lange liv.

- Så ville jeg have foretrukket at studere business, fordi det er noget, jeg altid har ønsket mig at gøre. Men noget, jeg også altid har kunne tænke mig, som virkelig er anderledes, er skuespil. Jeg tror, at det ville være virkelig sjovt at være skuespiller.

Noget, danskeren til gengæld ikke finder morsomt, er rod. Specielt hjemme hos hende selv.

- Det frustrerer mig, når jeg er hjemme, og der ligger ting over det hele og roder, specielt når mine venner ikke rydder op efter dem selv. For eksempel, når de spiser og lader tingene stå rundt omkring. Så har jeg det sådan: Put det dog i opvaskemaskinen, så svært er det heller ikke, siger hun.

Woznaicki slutter tennisåret af som nummer 18 i verden.

Wozniacki kan blive gal - se hende kyle ketsjeren i jorden i frustration:

Her modtager Wozniacki titlen efter finalesejr ved Tokyo Open: 

Wozniacki afslører: Her kan jeg ende efter karrieren 

Wozniacki åbner 2017 blandt prominente navne i Auckland

57 kommentarer
Vis kommentarer