Wozniackis mirakelmand: Caroline kræver hurtig udrykning

- Jeg bliver 100 procent klar til min kamp på tirsdag. Men uden ham var jeg ikke nået op på de 100, siger Caroline Wozniacki om Torben Hersborgs effektive behandling

Wozniacki har stor tiltro til sin behandler Torben Hersborg. (Foto: Privatfoto)
Wozniacki har stor tiltro til sin behandler Torben Hersborg. (Foto: Privatfoto)
Følg Tennis

LONDON (Ekstra Bladet): Vurderet på de lyde, Caroline Wozniacki stødvist udsender fra briksen, er osteopaten Torben Hersborgs behandling særdeles effektiv. Og det bekræfter hun da også, da hun bagefter dejser omkuld i sofaen.

- Det er godt at kunne ringe til Torben. Han har helt sikkert kunnet hjælpe rigtig, rigtig meget de seneste to dage, siger hun om sin landsmand, der driver sine klinikker i London men tit rykker ud i Europa, når hun kalder.

- Jeg bliver 100 procent klar til min kamp på tirsdag. Men uden ham var jeg ikke nået op på de 100 procent. Ryggen har det fint, og jeg kunne faktisk have trænet allerede i dag, hvis jeg ville.

Det gjorde Caroline Wozniacki dog ikke. I stedet skåner hun ryggen et døgn mere, efter at hun i Eastbourne måtte trække sig kort inde i fredagens semifinale.

- Jeg kunne mærke ryggen hele ugen, og så blev det værre for hver kamp. Det blev hurtigt værre i semifinalen. Jeg overvejede, og jeg slet ikke skulle stille op, men jeg tænkte, at den måske kunne blive bedre, når den blev varmet op. Jeg kunne dog hurtigt mærke, at jeg ikke kunne komme ordentligt ud til boldene, og så gav det ingen mening at fortsætte.

For Torben Hersborg hører Caroline til kategorien ’akut-klienter’, når hun bliver skadet indenfor Europa.

- Så har jeg tit meget kort tid sammen med hende, måske 12-24 timer til at gøre hende klar igen. Det er jo meget intensivt, når det handler om sportsfolk i konkurrence. Det gode er, at hver eneste behandling altid gør en forskel, forklarer osteopaten, der første gang hjalp Wozniacki med en ankelskade for seks år siden.

TV: Se klippet: Her må skadet Wozniacki trække sig

Absurd klip: Tennis-stjerne truet af måge

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag