Wozniackis ritual skaber overskrifter: - Hun forsvandt pludselig

Caroline Wozniacki gør i denne uge comeback på WTA-touren, men allerede inden første kamp skaber hendes ritual til lodtrækningen opmærksomhed

Caroline Wozniacki klar til comeback. Foto: Roger Parker
Caroline Wozniacki klar til comeback. Foto: Roger Parker
Følg Tennis

'Søger efter held', 'dansker forsvinder under lodtrækning' og 'Forsvinden fra Wozniacki under Dubai-lodtrækning'.

Caroline Wozniacki skaber overskrifter i de mellemøstlige medier forud for sit comeback i denne uges WTA-turnering i Dubai.

Årsagen er, at Wozniacki under weekendens lodtrækning til turnering pludselig forsvandt.

- Hun mødte op til lodtrækningen, men forsvandt midt i det hele. Den tidligere verdensetter kan ikke lide at være til stede ved lodtrækningsceremonier. At forsvinde er et ritual, hun føler giver hende en slags held, lyder det hos The Gulf Today.

Også Gulf News fortæller om Wozniackis ritual.

- Wozniacki præsenterede lodtrækningen for Dubai Duty Free Tennis Championship kun for at forsvinde, da selve lodtrækningen blev gennemført, lyder det.

Overskriften fra Gulf News:

Overskriften fra Gulf Today

Aviserne nævner i samme ombæring de andre topspilleres ritualer. Rafael Nadal skulle have mange, og Serena Williams skulle være kendt for aldrig at skifte strømper eller vaske dem, når hun er inde i en sejrsstime.

Maria Sharapova kan ikke lide at stå på banens linjer, og hendes serverutine inkluderer, at hun vender ryggen til, ordner strengene, går til baglinjen og hopper på stedet, børster håret væk fra ansigtet, slår bolden to gange i jorden, og så server hun, lyder det.

Wozniacki skulle have været i kamp sidste uge, men meldte afbud, fordi hun var syg og havde det dårligt, men i denne uge ser det ud til at blive et comeback for danskeren, der vandt turneringen i 2011, var i finalen i 2017 og fire gange har været i semifinalen.

- Jeg nyder virkelig at spille på denne bane, der passer godt til mit spil. Jeg har spillet godt her, og det er dejligt at være tilbage, siger Wozniacki til Gulf Today.

- Der er flere ting, der gør, at jeg spiller godt her. Jeg får blandt andet stort støtte fra det danske folk, der bor her, siger Wozniacki.

Hun bliver også bedt om at se tilbage på årets Australian Open, hvor hun som forsvarende mester røg ud i tredje runde mod Maria Sharapova.

- Det var en fantastisk oplevelse. Jeg var stolt over at være tilbage i Australien som forsvarende mester. Det var meget specielt, siger Wozniacki.

- Der var billeder af Federer og mig over det hele, og det var virkelig cool, siger Wozniacki.

Wozniacki skulle i første runde have mødt den tidligere top ti-spiller Samantha Stosur, men hun har meldt fra grundet personlige problemer, og i stedet skal Wozniacki møde Stefanie Voegele, der er 28 år og nummer 84 på verdensranglisten.

De to spillere har mødt hinanden en gang tidligere. Det var i 2013, da Voegele vandt en gruskamp i tre sæt i Charleston. I Dubai mødes de på hardcourt.

Fremhæver Wozniacki: - Hun kan blive farlig

16-årige Caroline versus Clara: Her er forskelle og ligheder

Isdronningen Maria: Derfor er hun upopulær blandt kollegerne

Her er Danmarks bedst betalte sportsstjerner: Caroline rammer 100 millioner!

Bekymret Wozniacki: Nyt lægebesøg i New York

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Vi indfører et nyt univers