Annonce:
Annonce:

Wozniackis 'største kritiker' skal kommentere hende kampe

Når Caroline Wozniacki den 13. februar stiller op i Qatar Open, kommer seerne på TV2 Sport til at opleve hendes bror, Patrik, som medkommentator til hendes kampe

Annonce:
Følg Tennis

Caroline Wozniacki er efterhånden vant til at blive bedømt for sit tennisspil af Gud og hvermand.

Og fra den 13. februar vil en ny skikkelse ogsågive sin mening til kende omkring den danske tennisdarling ageren på banen, når Wozniacki stiller op i Qatar Open.

Carolines storebror, Patrik Wozniacki, har indgået en aftale med TV2 Sport, hvor han snart kan opleves som medkommentator og ekspert til søsterens kampe i turneringen.

Og hvis man som seer og fan tvivler på, om storebror vil gå kritisk til værks omkring søsterens spil, må man tro om igen.

- Jeg er nok - sammen med min far - hendes største kritiker af alle, siger Patrik Wozniacki til TV 2 Sport.

- Jeg siger det, jeg ser. Hvis hun ikke præsterer, så kommenterer jeg det. Er der uenighed mellem Caroline og min far, og er der noget, der ikke fungerer, så siger jeg også det.

Patrik og Caroline Wozniacki. Foto: Claus Bonnerup
Patrik og Caroline Wozniacki. Foto: Claus Bonnerup
 

Annonce:

29-årige Patrik har i årevis fulgt lillesøsterens vej til tennistoppen, og derfor er han godt inde i, hvordan stjernen fungerer og reagerer rent personligt og fagligt inden for kridtstregerne. Den indsigt og viden bliver nu formidlet til de danske tennisfans i stuerne.

- En ting er, at hun er min søster, men jeg ser også, hvad hun skal gøre bedre. Hvis hun ikke følger de ting, der er blevet lagt taktikmæssigt, så kan jeg se det med det samme i og med, at jeg har snakket med dem (Piotr og Caroline Wozniacki, red) en time eller halvanden, før kampen går i gang, fortæller broderen.

Caroline Wozniacki jagter ny succes i Qatar efter hun i seneste turnering røg ud i tredje runde. Danskeren måtte se sig slået af en storspillende Johanna Konta ved Australian Open i januar.

'Miss Sunshine' er på trods af det tidlige exit kravlet to pladser frem på den seneste verdensrangliste og er nu rangeret som nummer 18.

Wozniacki-humor giver knubs: 'Fatter ikke de hoppede på kænguru-løgnen'

Pengenes Top 20: Caroline giver stadig drengene baghjul

Wozniacki bliver fodboldagent

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: