Wozniackis Wimbledon-brag er programsat

Caroline Wozniacki spiller anden kamp på bane 1 ved Wimbledon onsdag mod Ekaterina Makarova

Caroline Wozniacki spiller eftermiddagskamp igen. Foto: AP
Caroline Wozniacki spiller eftermiddagskamp igen. Foto: AP

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki kan se frem til at spille på nogenlunde samme tidspunkt som mandag, når hun onsdag skal spille sin kamp i anden runde i grand slam-turneringen Wimbledon.

Wozniacki, der er andenseedet i turneringen, skal spille kamp nummer to på bane 1 mod russeren Ekaterina Makarova.

Programmet på denne bane begynder klokken 14 dansk tid med opgøret mellem Venus Williams og Alexandra Dulgheru.

Et godt bud er, at danskeren derefter skal i kamp omkring klokken 15.30 eller 16.

Wozniacki indledte turneringen på Centre Court, men onsdag er den største arena forbeholdt stjerner som Roger Federer, Serena Williams og Victoria Azarenka.

Danskeren, der i sidste uge vandt WTA-turneringen i Eastbourne på græs, så ud til at befinde sig godt på Centre Court, hvor hun slog amerikanske Varvara Lepchenko med 6-0, 6-3.

Wozniackis hidtil bedste resultat i Wimbledon er en plads i ottendedelsfinalen. Hun er nået til dette stadie hele seks gange, blandt andet sidste år.

Caroline Wozniacki var meget beæret over at blive udnævnt til danske fanebærer ved OL i Rio, og hun er stolt over at repræsentere Danmark hver uge, siger hun. Foto: Finn Frandsen Sport og Spil Caroline stolt af at være dansker: David er lidt træt af det

Sport og Spil Günter stak Monica Seles ned: Ingen måtte slå Steffi!

Caroline Wozniacki har forlænget aftalen med polske Michal Przysiezny. Foto: AP Tennis Caroline forlænger med slagfærdig fyr

7 kommentarer
Vis kommentarer