Tog verden med storm: Nu kommer hun til Danmark

Fallon Sherrock blev den første kvinde til at vinde en kamp ved VM i dart. Næste år dyster hun mod mændene i København

Foto: Luke Walker/Getty Images
Foto: Luke Walker/Getty Images

Når Forum næste sommer lægger hus til Nordic Dart Masters, bliver det med et af tidens hotteste navne på plakaten.

PDC (Professional Darts Corporation), der er verdens største dartforbund, har således annonceret, at Fallon Sherrock stiller op ved den danske afdeling af World Series of Darts 12. og 13. juni i København.

Artiklen fortsætter under tweetet..

Fallon Sherrock skrev historie, da hun som den første kvinde nogensinde vandt en kamp ved VM i dart - eller PDC World Darts Championship. Først slog hun Ted Evetts ud i den indledende runde, inden hun helt sensationelt slog en af verdens bedste bedste spillere, østrigske Mensur Suljovic.

I sidste ende måtte hun dog tjekke ud af VM med et nederlag til landsmanden Chris Dobey, der blev slået ud søndag.

Udover Nordic Dart Masters i København er Fallon Sherrock også inviteret til de øvrige World Series of Dart-turneringer i 2020. Og det glæder naturligvis den 25-årige englænder.

- Jeg er så glad for at få denne chance, og jeg kan ikke vente med at spille ved World Series næste år. Det var fantastisk nok at blive udvalgt til US Dart Masters, men at skulle spille i hele verden er noget, jeg kun kunne have drømt om, lyder det fra Sherrock.

Formanden for PDC  giver også sin forklaring på, hvorfor Fallon Sherrock har fået en invitation.

- Fallon har repræsenteret kvindedart fantastisk ved VM, og vi er glade for at kunne give hende en global scene at konkurrere på med World Series of Darts, siger Barry Hearn.

Du kan læse mere om Nordic Dart Masters, og hvordan du sikrer dig billetter her.

Michael van Gerwen er blandt deltagerne ved næste års Nordic Dart Masters. Foto: John Walton/Ritzau Scanpix Anden sport Verdensstjerner kommer til Danmark: - En kæmpe fest

Fallon Sherrock har kvinde-VM forude, men vil også tilbage næste år. Foto: Jordan Mansfield/Getty Anden sport Lover at komme tilbage

Eventyret er slut for Fallon Sherrock. Foto: Jordan Mansfield/Getty Anden sport Eventyret er slut: Banket af en mand

Fallon Sherrock er på rekordtid blevet publikumsyndling i Alexandra Palace. Foto: Luke Walker/Getty Images Anden sport Har taget alle med storm: - Det er epokegørende

49 kommentarer
Vis kommentarer