TV: NFL-stjernen Peyton Manning slår vild rekord

Denver-quarterbacken Peyton Manning har nu kastet for flere yards end nogen anden spiller i NFL-historien

Peyton Manning har sat vild rekord (Foto: AP)
Peyton Manning har sat vild rekord (Foto: AP)

Med et kort kast på fire yards fik quarterbacken Peyton Manning søndag aften endnu en gang slået sit navn godt og grundigt fast i NFL's historiebøger.

Det kast betyder nemlig, at Peyton Manning slår rekorden for flest kastede yards i den amerikanske football-liga NFL. Rekorden tilhørte tidligere den legendariske quarterback Brett Favre, der i sin karriere kastede for i alt 71.838 yards.

Rekorden er blot endnu en fjer i hatten for Manning, der har vundet NFL-finalen, Super Bowl, en enkelt gang og hele fem gange er blevet kåret til ligaens mest værdifulde spiller.

Brees dirigerede og styrede sit Saints-mandskab til  en snæver sejr mod Dallas Cowboys. Samtidig nåede stjernen en milepæl, kun før få har nået, idet han kastede sit 400. touchdown. (Foto: AP) NFL Stjernespiller sikrer New Orleans første sejr i NFL

Det var højdramatisk og ekstremt underholdende, da Dallas Cowboys hjemme besejrede New York Giants. Først med syv sekunder igen blev kampen afgjort. (Foto: AP) NFL TV: Se den komiske sæsonstart i NFL

Manning spiller for Denver Broncos, der med syv sejre og et enkelt nederlag har gang i en strålende sæson. Succesen skyldes dog i høj grad et velspillende forsvar.

Manning selv har i indeværende sæson leveret svingende præstationer. I hvert fald sammenlignet med hans bedrifter tidligere i karrieren, der har ført til, at han af mange betragtes som den bedste quarterback i historien.

Efter rekorden søndag aften blev Broncos' kamp mod Kansas City Chiefs kortvarigt afbrudt for at hylde Manning. Quarterbacken kastede efterfølgende den rekordsættende bold ud blandt det begejstrede hjemmepublikum.

Se Manning sætte den vilde rekord her: