Vært på tv-show viser skræmmende muskler

30-årige Birgit Jarstein er lam i benene - i weekenden var hun vært på den norske sportsgalla, og hendes store overarme vakte opsigt

Birgit Skarsteins muskler vakte opsigt ved den norske sportsgalla. Foto: Fredrik Hagen/Ritzau Scanpix
Birgit Skarsteins muskler vakte opsigt ved den norske sportsgalla. Foto: Fredrik Hagen/Ritzau Scanpix

Det var ikke kun i Danmark, at der var sportsgalla i lørdags. Også i Norge havde man den årlige fest, hvor sportsfolkene skulle hyldes.

Men showets kvindelige vært løb med en stor del af opmærksomheden på grund af særdeles muskuløse overarme.

- Haha, det viser, at træningen giver resultater, siger værten Birgit Skarstein til VG.

- Det er et resultat af, at jeg dyrker topsport med overkroppen, og det er resultatet af mange års træning, siger Skarstein.

Hun er lam i benene, men er firedobbelt verdensmester i para-roning og har også fire VM-medaljer i para-langrend og har vundet World Cup'en i begge sportsgrene.

Under sportsgallaen bar værtsdebutanten to forskellige kjoler, og særligt i den ærmeløse sølvgrå af slagsen kunne hun blotte musklerne.

Robert Whittaker i blå shorts måtte trække sig inden søndagens kamp med en absurd skade. Foto: John Locher/Ritzau Scanpix MMA Kunne være død: - Tarme og indvolde stak ud gennem et hul

Artiklen fortsætter under billederne

Skarstein i aktion ved OL 2014. Foto: ALEXANDER DEMIANCHUK/Ritzau Scanpix
Skarstein i aktion ved OL 2014. Foto: ALEXANDER DEMIANCHUK/Ritzau Scanpix

Skarstein ved VM 2017. Foto: Chris O'Meara/Ritzau Scanpix
Skarstein ved VM 2017. Foto: Chris O'Meara/Ritzau Scanpix

Robret Lewandowski har fået stærke arme. Foto: Ritzau/Scanpix/KARIM JAAFAR Tysk fodbold Billedet imponerer: Fodboldstjernen viser monsterarm

Hun har tidligere været nomineret til sportsgallaen og har modtaget priser for sine præstationer som roer og skiløber, men denne gang gik prisen som bedste kvindelige para-udøver til 18-årige Vilde Nilsen.

Det er første gang nogensinde, at Birgit Skarstein prøver sig af som vært på et stort show. Skarstein har tidligere fået grimme kommentarer om sin krop.

I sommer lagde hun et længere indlæg på Facebook, hvor hun gjorde op med, at alle gerne vil vise perfekte kroppe på sociale medier.

- Hvad hvis vi blev enige om, at det der faktisk betyder noget er, hvad vores kroppe kan gøre, skrev hun dengang, og det væltede ind med primært positiv respons.

Hun mistede evnen til at gå for 10 år siden efter en mislykket benoperation i forbindelse med en badeulykke på en familietur til Spanien, hvor hun blev syg af en tropisk bakterie.

Siden har hun altså fået gang i en sportskarriere og er nu altså blevet vært for årets sportsgalla.

Magnus Carlsen er pludselig upopulær. Foto: Frank Augstein/Ritzau Scanpix
Magnus Carlsen er pludselig upopulær. Foto: Frank Augstein/Ritzau Scanpix
 

Ved sportsgallaen var det også bemærkelsesværdigt, at skakverdensmesteren Magnus Carlsen, der tidligere var voldsom populær, pludselig er helt uønsket i sportsnorge og han var end ikke blandt de 12 nominerede til den store pris 'Årets navn'.

I sommer gik han således imod tankegangen om frivillige i sport og forsøgte at købe sig til flertal i skakforbundet, så det kunne sælges til en svensk bookmaker. Og det har gjort ham upopulær.

Ved sportsgallaen blev løberen Karsten Warholm kåret til 'Årets navn', mens fodboldspilleren Erling Braut Haaland vandt 'Årets gennembrud' og skihopperen Maren Lundby tog prisen som 'Årets forbillede'.

Værten på den danske sportsgalla lavede ormen, som hun fortæller om LIGE HER

Adama Traoré har fået denne krop helt uden brug af vægte, forklarer han. Foto: Sam Bagnall - AMA/Getty Images Premier League Afslører hemmeligheden bag super-kroppen

Stefan Schwarz er i gang med en vild forvandling. Foto: Privat Sport Stefans forvandling: Tabte 21 kilo på 11 uger

Zion Williamson er verdens største basket-talent, og nu afslører han markant vægtfremgang på kort tid. Foto: ANDY LYONS/Ritzau Scanpix Anden sport Verdens største talent: - Jeg tog 45 kilo på

49 kommentarer
Vis kommentarer