Vinder prestigefyldt turnering

Dawid Kubacki vandt sidste afdeling af firebakketurneringen og tog også den samlede sejr

Dawid Kubacki tog den samlede sejr. Foto: Lisi Niesner/Ritzau Scanpix
Dawid Kubacki tog den samlede sejr. Foto: Lisi Niesner/Ritzau Scanpix

Dawid Kubacki kan som den tredje polske skihopper i historien smykke sig med titlen som vinder af den traditionsrige firebakketurnering, der hvert år afvikles i Tyskland og Østrig omkring nytår.

I mandagens afsluttende konkurrence i østrigske Bischofshofen var Kubacki klart bedst i begge runder og vandt foran Karl Geiger fra Tyskland og Norges Marius Lindvik.

Kubacki sprang 143 meter i første runde, hvorefter han nåede ud på hele 149,3 meter i finalerunden, og det var ingen af rivalerne i nærheden af at kunne matche.

Det var Kubackis første sejr i turneringen, men han har været på podiet i samtlige fire konkurrencer, og sammenlagt rakte det til triumf i den 68. udgave af nytårsserien.

Marius Lindvik blev nummer to, mens Karl Geiger sluttede på tredjepladsen.

Adam Malysz blev i 2001 den første polske vinder af turneringen, mens landsmanden Kamil Stoch triumferede to år i træk i 2017 og 2018.

Brøndbys polske målsluger, Kamil Wilczek, er et af de bedste vinterindkøb i Superligaen det seneste årti. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Superligaens bedste og værste vinterhandler

Liverpool har været helt suveræne i denne sæson. De slog i julen deres nærmeste forfølger, Leicester, 4-0 på udebane, og det fik smilene frem hos Henderson, Alexander-Arnold og Robertson. Foto: Andrew Yates/Ritzau Scanpix Sport og Spil Bedste nogensinde? Liverpool jagter udødelighed

0 kommentarer
Vis kommentarer