Anføreren dumper med et brag i dansk storsejr

Med blot en enkelt redning blev det aldrig Niklas Landins kamp - til gengæld gjorde hans lillebror det ypperligt

Landinsprællede forgæves. Foto: Claus Bonnerup.
Landinsprællede forgæves. Foto: Claus Bonnerup.

Danmark vandt komfortabelt over Ungarn, men landsholdets måske vigtigste spiller var helt bag om dansen.

Se de danske spilleres karakterer her:

Niklas Landin 1

Blot en enkelt redning blev det til, inden han måtte på bænken. Fik heller ikke megen hjælp af sit forsvar, men der var langskud, han burde have taget.

Kevin Møller 3

Uden at imponere voldsomt fik han dog taget de bolde, der gjorde, at holdet efter pausen kunne skabe et komfortabelt forspring.

Niclas Kirkeløkke 3

Stortalentet fik hele kampen og viste prøver på, hvad han har i våbenskabet. Var dog udfordret i forsvaret og sjuskede også med et par afslutninger.

Magnus Landin 5

Han bliver bare bedre og bedre. Seks mål på seks afslutninger er klasse, og samtidig yder han et stort arbejde  i defensiven. 

Mads Mensah 5

Holdet blev forvandlet, da Mensah afløste Morten Olsen som playmaker. Gåhåndbold blev til turbohåndbold tilsat lækkerier og smukke mål.  

Casper U. Mortensen UB

Nikolaj Markussen UB

Anders Zachariassen 3

Han er forholdsvis ny i landsholdstrøjen, men vi kommer til at se mere til ham. Han havde problemer i forsvaret, men han kommer sikkert efter det. Er en meget bevægelig stregspiller.

Lasse Svan 5

Som sin fløjkollega i den modsatte side var han sikkerheden selv i sine afslutninger. Brillerede med flotte mål på elegante lob. 

Hans Lindberg UB

Henrik Møllgaard 3

Han skal om nogen være med til at tætne forsvaret. Det lykkedes ikke helt. Han skal også spille en væsentlig rolle i kontraspillet. Det kan også blive bedre.

Kasper Søndergaard UB

Henrik Toft 4

Han scorer på sine chancer. Det må man lade ham. Forsvarsmæssigt er der stadig en del at arbejde med. Har svært ved at få afstemt højden på forsvaret.   

Mikkel Hansen 4

Blev dansk topscorer og samtidig også assistkonge. Men han brændte også helt frie skud, og derfor bliver det kun til et flot fire-tal.

Morten Olsen 2

Det gik ganske enkelt for langsomt. Han formåede ikke at løse det fremskudte ungarske 5-1 forsvar, og derfor måtte han vige pladsen til fordel for Mads Mensah.

Michael Damgaard UB

Nikolaj Jacobsen 4

Holdet var ikke tændt fra starten, men det blev bedre, som kampen skred frem, og i anden halvleg havde han fundet den formation, som trods alt kørte en sikker sejr hjem.

Danmark smaskede Ungarn i mega målorgie