Haribo hylder sammenholdet

Bonus: To skoler får en pæn check for at ryste eleverne sammen

Sammehold i Parken. (Foto: Ekstra Bladet)
Sammehold i Parken. (Foto: Ekstra Bladet)

I anledning af skolefodboldens runde fødselsdag ville hovedsponsoren fra Haribo gerne gøre lidt ekstra. Det blev i år i form af Sammenholdsprisen, som blev givet til to skoler i Danmark, der gør noget ekstra for at ryste eleverne sammen.

– Der er mange udfordringer for skolerne i øjeblikket. Overalt sker der sammenlægninger og nedskæringer, og derfor vil vi gerne være med til at gøre lidt ekstra, fortæller marketingchef hos Haribo Lone Larsen.

Bordtennis og trøjer
De to heldige vindere var Kongeskærskolen fra Allinge på Bornholm og Munkebakkeskolen fra Frederikshavn. Med prisen følger en check på 20.000 kroner, og det er noget, som falder på et tørt sted på de to skoler.

I Allinge skal pengene gå til sport.

– Vi vil blandt andet gerne have et udendørs bordtennisbord. Det er dyrt at lave aktiviteter med eleverne, så vi er meget glade for prisen, siger Sabine Unterberger Kofoed fra Allinge.

På Munkebakkeskolen i Frederikshavn står man over for en sammenlægning med to andre lokalskoler. Her skal præmiechecken skabe en fælles bevidsthed.

– Jeg har faktisk i går bestilt et nyt sæt spillerdragter, så vi får en ny fælles skoletrøje, når vi er ude at dyrke sport, fortæller Kasper Bagnkop, som var den lærer, der sendte ansøgningen af sted.

Vil fortsat støtte
Om selve prisen skal fortsætte, eller hvad man ellers skal finde på, har man ikke helt lagt sig fast på hos Haribo.

– Men vi vil helt sikkert være med i en eller anden forstand, forsikrer Lone Larsen.

Det er dyrt at lave aktiviteter med eleverne, så vi er meget glade for prisen

1 af 2 Haribo - sponsor af Ekstra Bladet Skolefodbold. (Foto: Haribo)
2 af 2 Sammehold i Parken. (Foto: Ekstra Bladet)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i sport
Seneste i sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere