Rud: Vores offensiv er bedre end FCK's

Fodbold Med Attitude: I denne uges program lader vi op til derbyet på søndag mellem Brøndby og FCK, men vi diskuterer selvfølgelig også Nicklas Bendtners seneste møde med politiet

Følg Sport

Følg Fodbold Med Attitude på facebook her

Når spillerne fra Brøndby og FCK søndag løber på banen til 'New Firm' er det for første gang i meget langt tid til et derby, hvor begge hold er en del af topstriden.

I Fodbold Med Attitude ser vi frem mod det spændende opgør, hvor Ekstra Bladets sportschef Allan Olsen og fodboldagent Jacob 'Gaxe' Gregersen begge vurdere, at FCK er svage favoritter i et ellers meget lige opgør.

Læs også:

Rutinen skal sikre FCK guldet

Læs også:

Selvtilliden giver Brøndby guld

Med i studiet er også Brøndbys sportschef Per Rud, der er enig i, at FCK har en lille fordel, men til gengæld har han også et bud på, hvor Brøndby har en fordel.

- Jeg synes, at den seneste kamp viste, at vi er bedre på den sidste tredjedel. Det skal vi vende til fores fordel, siger Rud blandt andet i Fodbold Med Attitude.

Sportschefen, der som nyansat i sommers var aldeles aktiv på transfermarkedet, afslører også, at man ikke har tænkt sig, at hente en erstatning for Mikkel Thygesen, der blev skadet mod FC Midtjylland og er ude resten af sæsonen.

Hør hele debatten i Fodbold Med Attitude i tv-indslaget over artiklen, hvor vi også debatterer DBU's beslutning om ikke at sende et ligalandshold af sted til troperne i år.

Tidligere borgmester Peter Brixtofte er gæst i 'Mit Hold', og så sætter Per Rud også ord på Martin Ørnskovs markante frisure i 'Hashtag Fodbold'.

Seneste nyt

Det er ikke B.T. og Ekstra Bladet, der er de beskidte

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.