FMA: FCM dominerer efterårets hold

Fodbold Med Attitude: Vi sætter efterårets top- og flophold i Superligaen og ser frem mod FCK's kamp mod Real Madrid

Følg Fodbold Med Attitude på facebook her

Superligaen er gået på vinterpause, og det er blevet tid til at gøre status over en efterårssæson, hvor Brøndby og FCK startede svagt, men sluttede stærkt, og hvor FC Midtjylland har placeret sig lunt i toppen.

I denne uges udgave af Fodbold Med Attitude diskuterer vi, hvilke spillere der har gjort det bedst, og hvem der har gjort det dårligst.

Her kan du selv stemme på dine egne favoritter:

Her er efterårets top- og flopspillere i Superligaen

Ikke så overraskende dominerer FC Midtjylland Fodbold Med Attitudes tophold, hvor især bagkæden har været stærke.

Her er der i hvert fald enighed om, at både unge Patrick Banggaard og Erik Sviatchenko er med på topholdet, mens de to backer Jesper Juelsgaard og Kristian Bak begge kandiderer til en plads. Duncan var også på tegnebrættet i angrebet på topholdet, men han er i hård konkurrence med Ronni Schwartz og Thomas Dalgaard.

I tv-klippet over artiklen kan du se hele topholdet.

På flopholdet var det ikke svært at finde angribere, og derfor har vi sat et flophold med tre angribere, hvor Marvin Pourié, Pape Pate Diouf og Jesper lange er at finde.Her er Fodbold Med Attitudes bud på et flophold fra Superligaens efterårssæson.
Her er Fodbold Med Attitudes bud på et flophold fra Superligaens efterårssæson.


I fodboldmagasinet ser vi også frem mod FCK's svære kamp mod Real Madrid, der bliver spillet tirsdag aften klokken 20.45 i Parken, og vi når også at runde kåringen af verdens bedste spiller.

Se Fodbold Med Attitude i tv-indslaget over artiklen

Diskuter endelig de to hold og kom med jeres egne bud i kommentarfeltet.