FCK-boss: Jeg har det sidste ord

Fodbold Med Attitude: FCK's administrerende direktør, Anders Hørsholt, er gæst i studiet, hvor han fortæller om FCK's nye, offensive strategi

Følg Fodbold Med Attitude på facebook her

I sidste uge offentliggjorde FC København en ny million-strategi, der blandt andet indebærer, at man fremover vil investere 30% mere i spillertruppen, opgradere tilskueroplevelsen i Parken, og at cheftræner Ståle Solbakken sidestilles med sportschef Carsten V. Jensen, således at de to fremover vil være fælles om spillerindkøb, salg og kontraktforhandlinger.

Samtidig rykker FCK's administrerende direktør, Anders Hørsholt, tættere på den sportslige ledelse. Ændringen af ledelsesstrukturen fik medierne til at spekulere i, at tiltaget var en degradering af Carsten V. Jensen.

- Det er jo et udtryk for, at vi også opruster på ledelsesgangen. Vi vil gerne have samlet vores kompetencer. Det har været et ønske fra min og CV's side, at vi fik den her struktur på plads, siger Anders Hørsholt i denne uges Fodbold Med Attitude.

Men hvem har så det sidste ord, hvis der opstår uenighed i den sportslige ledelse. CV eller Ståle?

- Indstillingen til hvilke spillere, der skal ud eller ind, kommer fra den sportslige ledelse, CV og Ståle. De sender dem til mig, og jeg vurderer dem. Hvis jeg synes, at det skal være sådan, så sender jeg dem til godkendelse i bestyrelsen.

- Ståle og CV har mange og lange samtaler om det her. Det ved jeg, for jeg er ofte en del af dem.

Men det er ikke defineret, hvem der har det sidste ord af de to?

- Jeg tror, der er et udtalt ønske om, at man er enige om de beslutninger, der bliver truffet.

Anders Hørsholt fortæller blandt andet også om strategien bag den øgede investering i spillertruppen, og så ser vi tilbage på et atypisk efterår for FCK.

Se årets sidste Fodbold Med Attitude i tv-indslaget over artiklen

(Vi beklager den dårlige lyd i visse dele af indslaget)

0 kommentarer
Vis kommentarer