Sportens bedste aprilsnarre: Bendtner til Barca

Mediebilledet flyder med vilde historier i dag - lige indtil man bliver opmærksom på datoen

Nicklas Bendtner til FC Barcelona? Den aprilsnar er måske liiige tyk nok (Foto: Lars Poulsen).
Nicklas Bendtner til FC Barcelona? Den aprilsnar er måske liiige tyk nok (Foto: Lars Poulsen).

Skal Danmark deltage i sommerens VM-slutrunde? Desværre ikke. Gør 40-årige Kenneth Carlsen comeback for det danske Davis Cup-hold? Nix. Og Nicklas Bendtner er heller ikke på vej til FC Barcelona.

Det er 1. april i dag, og derfor flyder det med fantasifulde sportsnyheder på det verdensomspændende internet. Flere af de kuriøse historier har naturligvis danskere i hovedrollerne.

Se også: Dette burde være aprilsnarre...men er det vist ikke

Dansk Tennis Forbund var fra morgenstunden ude med nyheden om, at landets bedste tennisspiller gennem de seneste mange år, den pensionerede 40-årige Kenneth Carlsen, gør comeback som aktiv, når Davis Cup-holdet i weekenden møder Luxembourg.

Jan Magnussen, der har kørt i alt 25 Formel 1-grandprixer i sin karriere - det seneste ligger dog 15 år tilbage - bekendtgjorde, at han er klar til at gøre comeback i motorsportens absolutte superliga. Den 40-årige racerkører skulle angiveligt fungere som reservekører hos McLaren - arbejdsgiver for sønnike Kevin - med omgående virkning.

Se også: TV: Her er tech-nørdernes aprilsnarre

Ifølge fodbold-transfers.dk har Nicklas Bendtner indgået en forhåndsaftale med FC Barcelona, så den danske landsholdsangriber kan skifte til sommer, når hans nuværende kontrakt med Arsenal udløber.

Endelig rundes de danske sports-fjollerier af med Politikens 'afsløring' af, at det danske fodboldlandshold alligevel skal med til sommerens VM-slutrunde.

Fra det store udland beretter Kevin Magnussens arbejdsgiver, McLaren, via Twitter, at holdet gennem de seneste ti år har haft en hemmelig racerbane under hovedkvarteret i Woking.

Daily Mirror trumfer med nyheden om, at Manchester United fra og med sæsonen 2014/15 skal optræde i en udebanetrøje i nøjagtig samme lyseblå nuance som bysbørnene fra Manchester City.

0 kommentarer
Vis kommentarer