Ulrik Wilbek afviste Brøndby

Den succesfulde håndboldtræner fik tilbuddet om at komme i Brøndbys bestyrelse men takkede nej

Ulrik Wilbek stopper søndag som landstræner efter ni år i spidsen for herreholdet. (Arkivfoto: Lars Poulsen)
Ulrik Wilbek stopper søndag som landstræner efter ni år i spidsen for herreholdet. (Arkivfoto: Lars Poulsen)

Danmarks mest succesfulde håndboldtræner er en eftertragtet mand.

Således var superligaklubben Brøndby IF ude med snøren efter Ulrik Wilbek for nylig. Klubben er i gang med en større udskiftning i bestyrelsen og tilbød den tidligere håndboldlandstræner en plads i bestyrelsen.

Det bekræfter Ulrik Wilbek over for Ekstra Bladet. Samtidig understreger han, at han var meget interesseret i tilbuddet men endte med at sige nej på grund af sine forpligtelser over for Dans Håndbold Forbund, hvor han nu er ansat på fuld tid.

- Det er korrekt, at Brøndby kontaktede mig med et tilbud om at komme i bestyrelsen. Det var bestemt meget spændende og smigrende. Men det er en krævende post, som ikke er forenelig med mit nuværende job i DHF, hverken politisk eller i forhold til den tid, det kræver, siger Ulrik Wilbek.

Se også: Tre Brøndby-scenarier: Det kan der ske på torsdagSe også: Brøndbys stærke mand vil i bestyrelsen

Wilbek blev i oktober præsenteret som ny sportschef i DHF, og det er netop det ansættelsesforhold, der spændte ben for en bestyrelseskarriere i Brøndby.

- Hvis jeg ikke havde været ansat i DHF, så havde jeg sagt ja. De har gang i rigtig mange spændende ting ude i Brøndby, og det kunne være sjovt at være en del af det, forklarer den snart forhenværende håndboldtræner, der både har stået i spidsen for det danske kvinde- og herrelandshold i håndbold.

Aldo Petersen er i centrum i en ny ballade i Brøndby. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Magtkampen i Brøndby

Ulrik Wilbek understreger, at selv om han måtte takke nej til tilbuddet fra Brøndby, så er han stadig på god fod med klubben.

- Vi taler stadig sammen, og det kan sagtens være, vi kommer til at lave noget sammen i fremtiden, forklarer han.

0 kommentarer
Vis kommentarer