Børnebørn gav milliardgevinst

Børnebørnenes fødselsdage gav held i spil, da en amerikansk mand spillede på tallene fra datoerne og vandt ikke mindre end 1.4 milliarder kroner

Tallene fra børnebørnenes fødselsdagsdatoer skaffede et fattigt amerikansk ægtepar 1.4 milliarder kroner. (Foto: Sokol Howard)
Tallene fra børnebørnenes fødselsdagsdatoer skaffede et fattigt amerikansk ægtepar 1.4 milliarder kroner. (Foto: Sokol Howard)

Et bedsteforældre-par fra byen Portal i Georgia er blevet milliardærer på grund af deres børnebørn. De købte en lottokupon med ungernes fødselsdagstal, og det resulterede i en gevinst på ikke mindre end 1.4 milliarder kroner.

- Han behøver aldrig nogensinde at arbejde igen, for han har nemlig vundet en million dollar. Faktisk har han vundet to millioner... 270 millioner dollar, siger Robert Harris' barnebarn til den lokale tv-station WRDW.

Parret vil bruge pengene til at finde et nyt hjem, så de kan flytte væk fra den campingvogn, der hidtil har været deres hjem. Derudover vil de købe en Lexus, og så vil den kristne familie give en god sum penge til kirken.

Tid til forkælelse
De seks børnebørn og to børn skal også smage bedsteforældrenes nyvundne status som millionærer.

- I stedet for, at vi ikke kan give dem cykler og den slags, så kan vi nu købe den slags til dem. Det kan godt være, at det er småting for en masse folk, men for os har det virkelig stor betydning, at vi bare kan gå ud og købe den slags nu, siger Tonya Harris.

Familien kan enten vælge at få pengene udbetalt på en gang, i så fald vil de få 825 millioner kroner udbetalt, eller de kan få en årlig udbetaling på 52 millioner over de næste 26 år.