Nu er det officielt: Sådan bliver Laudrups nye job

Brian Laudrup i ny supertransfer. Den tidligere danske landholdsspiller skifter ekspertjobbet på TV3 Sport ud med ambassadør-rolle i Unibet

I sin aktive fodboldkarriere blev Brian Laudrup beskyldt for at skifte klub for tit, men efter fodboldkarrieren var forbi, har han været hos den samme arbejdsgiver længe.

Den yngste af Laudrup-brødrene har i 14 år været en del af tv-kanalens faste Champions League hold, hvor han sammen med Preben Elkjær har analyseret verdens bedste klubhold.

Se også: Tøftings dom: Suarez vs. Rooney - hvem er bedst?

Men nu er det slut.

Brian Laudrup og Unibet bekræfter over for Ekstra Bladet, at Brian Laudrup har underskrevet en tre-årig kontrakt med bettingfirmaet.

Her skal den tidligere danske superangriber skal være ambassadør for betting-firmaet, mens han ved siden af skal fungere som ekspert på SBS til Danmarks EM-kvalifikationskampe.

Se også: TV-krigen om VM: Her er den pinlige Peter

- Det er en ambassadør-rolle, hvor jeg selvfølgelig bliver ansigtet udadtil på Unibet. Der er både de lidt humoristiske reklamefilm og hele universet omkring Unibet på diverse medier. Så vil der være nogle events i løbet af året, og så skal jeg selvfølgelig også givet et par spilforslag. Det har jeg jo stået med i mange år, så det er meget naturligt for mig.

- Mange tidligere spiller og generelt fodboldmennesker vil gerne kunne spå om resultatet, hvad enten det er VM eller Superligaen, så jeg glæder mig meget til at komme i gang. I mange år har jeg stået og kloget mig på resultater, så det bliver spændende, siger Brian Laudrup til Ekstra Bladet.

Farvel til TV3 Sport
For en lille måned siden forklarede TV3Sport i en pressemeddelse, at Brian Laudrup havde takket ja til et job, der ikke var foreneligt med jobbet på TV3.

Laudrup selv mener, at det var tid til at prøve noget nyt.

- Jeg vil sige det på den måde, at SBS ikke havde noget imod, at jeg startede på Unibet. Som sagt, så har jeg haft et fantastiske år på Viasat på Champions League, men i sidste ende handler det om at prøve noget nyt. Det var bare nu, og så faldt det sammen med Unibet.

Se også: Nu er Ronaldo 100 procent klar


- Visat er fortid for mig. Jeg har været fjorten år på TV3 Sport, og det er længere end min fodboldkarriere. Samtidig fik jeg et tilbud fra SBS om, at jeg kunne være en del af Danmarks kvalifikation til EM, og det kunne jeg godt tænke mig. Så det var meget naturligt, siger Brian Laudrup til Ekstra Bladet.

Ifølge Brian Laudrup, så er det ikke hver dag, at han indgå disse kommercielle aftaler. Derfor var det vigtigt, at Unibet tilbød en meget seriøs og professionel pakke.

- Unibet er et brand, som jeg godt kan stå inde for, så håber jeg bare, at jeg kan bidrage, siger Brian Laudrup.

VM med Attitude - 19. jun. 2014 - kl. 11:05 Dagens VM-babe: Patricia fra Venezuela


Den danske fodboldstjerne skal dække alverdens fodbold for Unibet. Alt fra Superliga herhjemme til de største ligaer i Europa.

- Vi skal lige tale om, hvad jeg skal lave helt konkret, men jeg følger jo med i alle ligaer. Da vi startede med at lave tv, så kan jeg huske, at Preben Elkjær sagde til mig 'bare vent til den dag, hvor der ikke er flere spillere tilbage, som du har spillet mod eller med, så skal du gøre endnu mere for at følge med'. Den dag er kommet nu, så jeg får travlt, siger Brian Laudrup.

Laudrup er ikke helt klar over, hvornår han starter på Unibet, men det bliver formentlig, når de store ligaer starter op en gang i august.

Se også: Pepe slipper billigt for overfald


kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen