Barcelona kommer i problemer

Det er en underlig tid for FC Barcelona, der fyrede træneren, da klubben lå på førstepladsen, der er heftig polemik i kulissen og torsdag blev man slået ud af cup-turneringen

Lionel Messi og Barcelona kan få det svært i aftenes udekamp mod Real Betis. Foto: ANDER GILLENEA/Ritzau Scanpix
Lionel Messi og Barcelona kan få det svært i aftenes udekamp mod Real Betis. Foto: ANDER GILLENEA/Ritzau Scanpix

Søndag aften er Barcelona gæster hos Real Betis, og det kan blive en ny opgave med en lidt sur eftersmag.

Hjemmeholdet leverede anstændige resultater på Benito Villamarin, og hos Barca synes meget fokus i øjeblikket at være på det, der foregår udenfor banen.

Barca indkasserede to mål i hver af deres seneste tre udekampe i ligaen, og søndag står Gerard Pique i karantæne. Sæt det overfor et hjemmehold, som har scoret i deres seneste 25 kampe i træk foran eget publikum.

Betis har spillet 12 hjemmekampe i denne sæson og 11 af disse havde mål af begge parter. De vandt 2-1 over Valencia, tabte 2-1 til både Atletico Madrid og Sevilla, og slog senest Sociedad med 3-0. Da Barca 10 dage før jul var på besøg hos selvsamme Sociedad spillede de 2-2.

Sæsonens omvendte møde sluttede 5-2, og det har været sindssygt underholdende kampe, de har leveret imod hinanden de seneste fire gange, hvor cifrene lød 4-1, 4-3, 5-0 og så altså senest 5-2.

Betis spiller ikke anderledes, så lad os gå efter en ny målrig affære, som opfølger på vores fire rigtige ud af fem i går.

Spilforslag:

La Liga søndag 21.00

Betis – Barcelona

Begge hold scorer odds 1.50 bet365

Over 3 mål odds 1.85 888Sport

Sviner Barcelona til: - En klub af klovne

Pokalchok for Barcelona