Annoncørbetalt indhold Hvad er Annoncørbetalt indhold?

Bonusser og omsætningskrav: Dette skal du holde øje med, når du oddser

Mange bookmakere lokker med bonus-ordninger på betting. Men hvad skal du holde øje med? Her får du et overblik

Glæden kan være stor, når man vinder. Men der er nogle ting, du skal være opmærksom på, når du tager imod spiludbydernes bonus-tilbud. Foto: Rebel Penguin
Glæden kan være stor, når man vinder. Men der er nogle ting, du skal være opmærksom på, når du tager imod spiludbydernes bonus-tilbud. Foto: Rebel Penguin

Så længe der har været sport, har der været betting. At spille på sport og resultater er meget populært over hele verden - også i Danmark.

Men lad os være ærlige: Det er dog de færreste, der er i stand til at vinde over bookmakerne på den lange bane. Det kræver både dygtighed og held, men hvis du mener at have begge dele, kommer her et par gode råd til, hvad du skal holde øje med. Der er nemlig særligt én ting, som mange bookmakere lokker spillerne til med.

Langt de fleste spillesider med dansk licens har de såkaldte velkomsttilbud, som du kan tage del i, og hvis du spiller dine kort rigtigt, så kan du komme ud med et flot overskud.

Omsætningskrav bliver overset
Der er dog noget, som du skal være opmærksom på. Bookmakerne har nemlig de såkaldte gennemspilskrav på deres odds-bonusser, hvilket betyder, at du ikke blot kan tage imod pengene, og hæve dem direkte til din bankkonto.

Bookmakerne ville ikke eksistere, hvis de gav penge ud til højre og venstre. Alligevel har du dog helt fine muligheder for at ende med grønne tal på bundlinjen.

Eksempelvis kan du modtage en bonus på 1.000 kroner på din konto, men før du kan hæve pengene, så skal du spille for 5.000 kroner.

Det er meget vigtigt, at du sætter dig ind i præcis, hvilke omsætningskrav, din bonus har. Det kan variere meget fra spilleside til spilleside.

Man kan endda være heldig at finde en bonus uden omsætningskrav.

For at få det fulde overblik over alle odds bonusser i Danmark, så kan du tage et kig på oversigten her. 

Vælg en bonus med små omsætningskrav
De danske spillemyndigheder har heldigvis lavet en lov, som sætter loft for, hvor store gennemspilskrav, en bonus må have i Danmark.

Det sikrer, at det oftest bliver en ganske smertefri omgang at gennemspille bonussen, men det afhænger selvfølgelig af den enkelte.

Det bedste råd at give dig i forbindelse med en odds-bonus er, at du skal vælge den bonus med de mindste omsætningskrav.

På den måde kan du nemmest muligt gennemspille bonussen fri, så du kan hæve pengene til din bankkonto.

Husk sikkerheden
Når det kommer til betting, er det selvfølgelig vigtigt, det ikke tager overhånd. Det skal først og fremmest være sjovt at oddse, og du skal altså ikke spille for at tjene penge.

Du kan derfor sætte nogle regler for dig selv. Det kunne for eksempel være en grænse for, hvor mange penge du vil indsætte på din spilkonto om måneden. Eller hvor mange penge du er klar til at tabe.

Hvis du synes, det har taget overhånd, kan du give dig selv en pause fra at oddse.

Få overblik over odds-bonusser i Danmark

For at få det fulde overblik over alle odds-bonusser i Danmark, så kan du tage et kig på oversigten her.

Men, vær selvfølgelig opmærksom, når du spiller. Og søg hjælp, hvis du får brug for det

18+. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Rofus.nu. Stopspillet: 70222825

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind