Dansker vinder 20 millioner

En heldig dansker fra Brøndby er blevet mangemillionær

En dansker i Brøndby har grund til at finde det helt store smil frem denne weekend. Foto: Henning Bagger
En dansker i Brøndby har grund til at finde det helt store smil frem denne weekend. Foto: Henning Bagger

Lørdag aften blev pludselig meget sjovere for en enkelt dansker på den københavnske vestegn.

Syv rigtige lottotal giver den heldige 20 millioner kroner - skattefrit vel og mærke. Det skriver Danske Spil på deres hjemmeside.

- Det er fantastisk, at vi står med en vinder af den flotte præmie. Jeg er glad på vinderens vegne og ønsker stort tillykke, siger direktør for Danske Spil Lotteri, Pernille Mehl.

Det er første gang i år, at en spiller fra Brøndby Kommune sikrer sig en milliongevinst i Lotto. Vinderen bliver den 30. spiller i historien fra Brøndby, som bliver millionær ved at spille Lotto.

De syv vindertal:

6, 8, 20, 22, 32, 33, 36

 

Tillægstal:

26

Flere danske millionærer lørdag
Det er ikke kun i Brøndby, at glæden er ekstra stor. To andre danskere er også blevet millionærer i weekenden. Det er gennem Danske Spils Millionærgaranti.

Her blev der trukket lod om 2x1 million på alle spillede rækker. Den ene gevinst er købt i Måløv, mens den anden er vundet via abonnement af en spiller fra Greve Kommune.

Se også: Fik milliongevinst for 27 kroner

Se også: Sådan vinder du 71 millioner!

Nogen burde have forudset, at smuthuller i reglementet blev lukket, mener Jason Watt. Foto: Mark Thompson/POOL/Ritzau Scanpix Sport og Spil Ferraris dybe hul: - Der bør rulle hoveder

Et gult kort til en keeper kan være guld værd. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Henrik afslører hul i systemet: Sådan scorer du kassen på gule kort

Ekstra Bladets betting-ekspert, Henrik Rothenbücher Sport og Spil Henriks simple trick: Slå bookmakeren næsten uden risiko

48 kommentarer
Vis kommentarer