Immobile og co. fortsætter måljagten

SPILFORSLAG: Lazio har været sublimt spillende igennem flere måneder i Italien, men efter først exit i pokalturneringen og så pointtab mod Roma i Serie A kunne man på deres vegne have frygtet, at deres momentum var slået ud af kurs

Immobile har haft en fantastisk sæson. Foto: Andreas Solaro/Ritzau Scanpix
Immobile har haft en fantastisk sæson. Foto: Andreas Solaro/Ritzau Scanpix

Det var den så ikke. SPAL kom på besøg i weekenden og blev smadret 5-1 uden yderligere dikkedarer. Hvis de lyseblå fra Olimpico vitterlig kan holde dampen oppe, kan titelkampen rent faktisk gå hen og blive et ræs imellem tre og ikke kun to klubber.

Verona figtede et point med hjem fra udekampen mod AC Milan i weekenden, og det ene point holder dem faktisk stadig inde i kampen om en plads i Europa League, om det så overhovedet har deres interesse. Mod Lazio forestiller jeg mig dog, at de kommer til kort.

De har indtil nu tabt deres fem andre opgør mod de hold, som er med til at udgøre top seks, og mangler så lige storscorende Lazio. De har på udebane tabt imod Napoli, Atalanta, Inter og Juventus, ligaens fire Champions League-repræsentanter. Lazio spiller mindst lige så godt som tre af disse klubber i øjeblikket.

Lazio vandt ni af deres 11 hjemmekampe i denne sæson og scorede 3.1 mål i snit. Et snit der har tilladt dem også at indkassere i tre af deres seneste fire hjemmekampe i Serie A uden at det har kostet point.

I otte af deres ni hjemmesejre i denne sæson vandt Lazio med mindst to overskydende mål, så jeg tager chancen på en målrig hjemmesejr i det udsatte opgør.

Spilforslag:

Serie A onsdag 20.45

Lazio – Verona 1 + over 2.5 mål odds 1.95 bet365

Målløs efter vanvittig start: - Helt usædvanligt
Opsigtsvækkende interview: - Jeg blev gjort til skurk
Kun på Ekstra Bladet: FCK og AGF mødes i finalen