Ingen pokaloverraskelse på Frederiksberg

Mens vi venter på Danmarks næste landskamp, skal der onsdag afvikles 11 kampe i DBU Pokalen, og vi tager til Frederiksberg i jagten på tirsdagens bedste væddemål

TV: Se Vanløse slå Skovshoved med 2-0.

Tirsdag aften på Frederiksberg Stadion tager hjemmeholdet FB imod Vanløse, hvilket også vil sige Københavnerserien mod 2. division. Som FB så frejdigt skriver på deres egen hjemmeside, så kan alt ske, så længe det står 0-0, og det har de ganske ret i.

Hvis Vanløse spiller bare nogenlunde, som de plejer i pokalturneringen, står det bare ikke 0-0 ret længe. Ingen af deres seneste syv pokalkampe havde færre end tre mål, de seneste seks havde alle mindst fire mål, og vi har i den forbindelse særligt øjnene rettet mod den seneste pokalduel.

Den stod mod Skjold Birkerød fra Danmarksserien, altså rækken over Københavnerserien, hvor Vanløse nedlagde KFUM med hele 4-1 på udebane. Gad vide om de så ikke også kan berede problemer for et hold fra en række lavere?

Deres sæsonstart i 2. divison er god nok til, at de indtager tredjepladsen efter seks runder, mens FB ikke rigtigt er kommet ud ad starthullerne endnu. Deres total siger én sejr og tre nederlag indtil nu.

De tre nederlag var mod hold fra top seks, så når de har det vanskeligt mod topholdene fra egen række, må man regne med, at det også bliver vanskeligt at holde en klub fra 2. division fra fadet.

Vanløse har vundet ni kampe i 2019, syv af dem med mindst to overskydende mål og præcis sidstnævnte udfald bliver også dagens væddemål herfra.

DBU Pokalen tirsdag 19.00

FB – Vanløse

Spilforslag:

Vanløse (0-1) 1 odds 1.87 Danske Spil

Rosenborg jubler over Bendtner-handel: - Vi er glade

Se billederne: Her er Bendtner på græs i FCK

Don Ø.: Klar med røvfuld til Bendtner

AGF-heltens vilde comeback: - Det begyndte som hovedpine og svimmelhed

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+