Liverpool på rekordjagt

Liverpool kommer på besøg på Vicarage Road lørdag aften i en kamp, hvor 'The Reds' er rekordjagt mod et hold, der kæmper for at undslippe nedrykning

Foto: Paul Ellis/Ritzau Scanpix
Foto: Paul Ellis/Ritzau Scanpix

Se professionel top-boksning i aften. Køb adgang her

Liverpool hang i tovene mandag aften, da West Ham højst overraskende kom til Anfield for rent faktisk at kæmpe til sidste blodsdråbe. 2-1 førte de, inden Liverpool i sidste ende fik vendt billedet til 3-2 sejr.

Dermed er de på 18 sejre i træk, hvorved de har udlignet en rekord sat af Manchester City for flest sejre i træk i Premier League-tidsalderen. Vil man ikke gerne lige nappe rekorden, når man nu er så snublende tæt på? Selvfølgelig vil man det.

Watfords 'bryllupsrejse' med den seneste manager Nigel Pearson virker godt og grundigt overstået. De udviste ellers ny kampgejst i Pearsons første tid, men efter fem kampe uden sejre ligner det en skygge af det hold, de var i starten under hans ledelse.

Watford har tabt ni af deres seneste 10 kampe mod top 6-hold. Det bliver ikke meget mere top 6, end Liverpool i i øjeblikket. Sidstnævnte vandt de seneste fire opgør mod Watford med sammenlagt 15-0. Jeg satser på, at Liverpool tager rekorden.

Spilforslag:

Premier League lørdag 18.30

Watford – Liverpool (asian handicap -1) 2 odds 1.72 Bethard

 

Valencia – Betis

Valencia har stadig lige nøjagtig snor i top fire, men de fem points afstand, der er for nuværende, kan hurtigt fordufte, hvis ikke formkurven rettes op meget snart. De har noteret ét point i fem kampe og indkasseret 14 mål i processen. Ikke just prangende!

Formen er dog kun marginalt bedre hos Betis, som ganske vist har fået point i tre af deres seneste fire kampe, men stadig er uden sejr i seks runder. Valencia har i deres ovennævnte serie mødt Getafe, Atalanta og Real Sociedad på udebane, sam t Atletico Madrid på hjemmebane.

Alle fremragende hold og Betis på udebane er altså ikke på niveau med disse. De har én sejr på udebane i 12 forsøg i denne sæsons La Liga, mens Valencia fortsat er uden nederlag på hjemmebane. Jeg tager et forsigtigt spil på Los Che.

 

Monaco – Reims

Vi lukker dagen med en satsning på en målfattig første halvleg i Monaco. Ingen af hjemmeholdets seneste fire kampe havde mere end ét mål før pausen. I Reims’ fire seneste kampe var stillingen 0-0 efter de første 45 minutter. De to klubber mødte hinanden to gange i 2019 i et opgør, som begge sluttede 0-0. De mødte også hinanden 4. januar i år i pokalturneringen, hvor Monaco hjemme vandt 2-1. Stillingen efter 1. halvleg var 0-0.

 

Spilforslag:

La Liga lørdag 16.00

Valencia – Betis (draw-no-bet) 1 odds 1.63 888Sport

Ligue 1 lørdag 20.00

Monaco – Reims (asian 1. halvleg) under 1 mål odds 1.86 Unibet