Liverpool svarer igen

Liverpool er tårnhøje favoritter, når de mandag aften tager imod West Ham på Anfield i rundens sidste Premier League-kamp, og for første gang i denne sæson kommer de fra et nederlag

Mohamed Salah i aktion, da Liverpool tabte til Atlético. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Ritzau Scanpix
Mohamed Salah i aktion, da Liverpool tabte til Atlético. Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU/Ritzau Scanpix

Liverpool går ind i kampen på 76 point, mens West Ham frister en tilværelse i nedrykningszonen med 24 point. Forbløffende nok går begge parter dog ind til kampen med et nederlag i deres seneste kamp. Ok, det er ikke en ny følelse for West Ham, men det er første gang i denne sæson, at hjemmeholdet har prøvet at tabe. I februar!

Føringen i Premier League er dog stadig på massive 19 point til Manchester City, og de er ubesejrede i 53 ligakampe på hjemmebane. Denne sæson har budt på lutter sejre i eget hus. I 12 af de 13 lykkedes det at score mindst to mål, mens de samtidig kan prale af ikke at have indkasseret én eneste kasse i otte hjemmekampe.

West Ham har ingen sejre i syv kampe, hvoraf fem blev tabt. Seneste sejr var i FA Cup-sammenhæng mod League 1-holdet Gillingham. I Premier League har de ikke vundet siden nytårsdag. De har fire nederlag i træk på udebane. De scorede ikke i to af disse.

Det er ganske enkelt svært at se, hvad de skal stille op mandag aften, men oddsene på ”ren” hjemmesejr er selvfølgelig derefter, så vi skal prøve at kombinere med noget andet, for at banke oddset en smule op. Der er muligheden, at Liverpool vinder til nul for niende gang i træk. Man kan også vælge ”begge hold scorer ikke”.

Alternativt kan man på jagt efter Liverpool til at føre allerede ved pausen og vinde kampen. De scorede før pausen i 85% af deres hjemmekampe i denne sæson. Sadio Mané scorede de seneste tre kampe, han spillede mod West Ham. Dét var også en vej at gå.

Spilforslag:

Premier League mandag 21.00

Liverpool – West Ham

Begge scorer ikke odds 1.70 Unibet

Liverpool vinder og Mané scorer odds 1.95 888Sport

Arsenal sejrede trods en dårlig start på kampen. Foto: EDDIE KEOGH/Ritzau Scanpix Premier League Arsenal slår Everton i målfest

Martin Braithwaite fandt Messi ved 4-0-målet, men afleveringen kommer officielt ikke til at tælle som en assist. Foto: Josep/Lago Spansk fodbold Braithwaite mister assist - tæller ikke!

Allan Olsen Hvad er der galt, FCK?