Målfattigt i Mikkeli

Torsdag er endnu en forholdsvis død dag på fodboldfronten, og vi skuer mod Finland, hvor et suverænt tophold har besøg af en af rækkens mere middelmådige klubber

Billedet stammer angiveligt fra den tredjebedste finske række, hvor Jippo (i gult) er i aktion. Foto: Raimo Potanen.
Billedet stammer angiveligt fra den tredjebedste finske række, hvor Jippo (i gult) er i aktion. Foto: Raimo Potanen.

Vi befinder os i den tredjebedste finske række, som benævnes Kakkonen gruppe A, og bortset fra Jippo, som indtager andenpladsen, er der i den række tale om MP og så alle de andre. Efter 18 kampe fører de med 12 point til tredjepladsen, og derfra er der rimelig stor jævnbyrdighed i resten af divisionen.

MP får besøg af PEPO, som ligger nummer seks med 24 point, hvilket vil sige fire point til tredjepladsen og fire point til 10. pladsen og kan de så stille noget op imod MP?

Ja måske, for det er faktisk på udebane, at MP vinder de fleste af deres kampe. På hjemmebane har de fortsat ikke tabt, men har fem uafgjorte mod fire sejre. Er det så krydset, vi skal satse på? Ikke i dette forum, hvor jeg hellere, ligesom i onsdagens satsning, vil gå efter en målfattig kamp.

Der er stor forskel på, hvordan PEPO spiller ude og hjemme. Deres seneste fire hjemmekampe havde mindst fire mål. Til gengæld har ingen af deres seneste seks udekampe budt på mere end tre mål.

MP har spillet ni hjemmekampe, og kun to af disse havde mere end tre scoringer. Seks af de ni hjemmekampe havde højst to scoringer. De seneste to gange PEPO var på besøg her, faldt der to scoringer.

Derfor frister det faktisk at kigge mod ”under 2.5 mål”, der er oppe i odds 2.35 hos bet365, men jeg er endnu mere vild med de ”under 3 mål”, som Youbet har på menuen. Her får man odds 1.84 ved nul til to scoringer og indskuddet retur ved tre mål. En udmærket gardering af have med efter min mening.

Kakkonen gruppe A torsdag 17.30

MP – PEPO

Spilforslag:

Under 3 mål odds 1.84 Youbet

Sparket ud i FCK: Nu er han ansat på succeshold

Skælder ud: Det er en stor joke

Debriefing fra Monza: To der står sammen  

BREAKINGBREAKING
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+