Oplagt fidus i England: Mandagens bedste spil

SPILFORSLAG: Der er modstandere, man af en eller anden grund elsker at spille imod og Newcastle har mandag aften en udekamp i Premier League mod en klub, der har godt tag i

Newcastle er inde i en mindre stime, og i aften kan det gå ud over Aston Villa. Foto: Scott Heppell
Newcastle er inde i en mindre stime, og i aften kan det gå ud over Aston Villa. Foto: Scott Heppell

For en lille måned siden var krisen mere eller mindre udtalt i Newcastle. Man havde lige tabt 5-0 hos Leicester og kiggede tilbage på en elendig sæsonstart, som bortset fra sejren hos Tottenham havde budt på næsten lutter skuffelser.

Her på tærsklen til december er situationen noget anderledes hos The Magpies, som har tre sejre i deres seneste fem kampe og kun et nederlag. På udebane mod Chelsea, en udekamp mange kommer til at tabe i denne sæson.

De har slået Manchester United, vundet ude over West Ham og hentet uafgjort mod Wolverhampton, spillet er bedre end i starten af sæsonen og selvtilliden som følge deraf også helt anderledes. Helt så god kan den ikke være hos Villa, som har tabt tre kampe i træk.

Nok faldt nederlagene mod Manchester City, Liverpool og Wolves og de to førstnævnte kommer de fleste hold til at tabe imod i denne sæson, og så dukker en kamp som denne op i halen på en så vanskelig stime, hvor der altid vil være en tendens til at tænke, ”de klarede sig udmærket i de førnævnte nederlag, så Newcastle på hjemmebane er da en opgave, de klarer”.

Forskellen mærkes dog ikke bare på grønsværen men også i det mentale; Villa-spillerne vil også selv føle, at nu skal der svares igen, og Newcastle-spillerne vil elske endnu engang at agere i outsiderrollen, som de eksempelvis gjorde så blændende i udekampen mod West Ham.

Steve Bruce råber sine spillere op under Premier League-kampen mod Bournemouth. Newcastle vandt 2-1. Foto: Lee Smith
Steve Bruce råber sine spillere op under Premier League-kampen mod Bournemouth. Newcastle vandt 2-1. Foto: Lee Smith
 

Efter min mening er favoritværdigheden vippet en kende for meget over til hjemmeholdets side og jeg vælger at spille gæsterne med en gardering. En X2-gardering giver odds 1.77 hos eksempelvis Unibet, jeg spiller asian handicap +0.25, der hos Unibet giver odds 2.05 ved udesejr og det halve i gevinst ved uafgjort.

Jeg kaster mig desuden over en special fra lageret hos bet365, som har odds 1.83 på, at Tyrone Mings går under 64 afleveringer. Mings har spillet fuld tid i 12 ligakampe og kun én eneste gang været over 58 afleveringer.

En anden special hos samme bookmaker er Wesley til at fyre højst to skuforsøg af. Også han har været involveret i 12 ligakampe og præsterede kun i udekampen mod Norwich at komme til flere end to forsøg. Også Newcastles Isaac Hayden skal vi lige have fat i.

Englænderen har været involveret i ni af Newcastles ligakampe i denne sæson, og fik fuld spilletid i otte af dem. Han har endnu ikke været over 29 afleveringer i en udekamp. Denne gang er grænsen sat til over eller under 29 afleveringer. Jeg går efter under.

Villa har stadig problemer på målmandsposten og kan igen være tvunget til at spille tredjemålmanden. Jack Grealish kan også stadig være på skadesbænken, hvilket klart vil være et minus. Hos gæsterne mangler de Jamaal Lascelles og Sean Longstaff har karantæne.

Spilforslag:

Premier League mandag 21.00

Aston Villa – Newcastle

(asian handicap +0.25) 2 odds 2.05 Unibet

Tyrone Mings under 63.5 afleveringer odds 1.83 bet365

Wesley under 2.5 skudforsøg odds 1.80 bet365

Isaac Hayden under 29.5 afleveringer odds 1.83 bet365

Kamil Wilczek har indhentet Ebbe Sand, men stopper ikke her. Foto: Jens Dresling Brøndby Sætter rekord: - Jeg stopper ikke her

Pione Sisto var senest med på landsholdet for et år siden mod Østrig. Foto: Lars Poulsen/Polfoto Spansk fodbold Endelig succes: Første mål i 10 måneder

Har Christian Eriksen en fremtid under José Mourinho. Fotomontage: Ritzau Scanpix. Sport og Spil Gør Mourinho Eriksen til vinder eller taber?  

0 kommentarer
Vis kommentarer