Santos møder modstand

Som nævnt i går er fodboldprogrammet beskedent, hvad udvalget angår her i dagene efter de mange landskampe, men i Brasilien holder de i det mindste fanen højt

Ceara har tabt ni udekampe i 2019. Foto: Diego Vara / Ritzau Scanpix.
Ceara har tabt ni udekampe i 2019. Foto: Diego Vara / Ritzau Scanpix.

Som noget nær vanligt er der fuld midtugerunde i såvel den bedste som næstbedste række i det store fodboldland. Syv af rundens 10 kampe i den bedste række blev afviklet natten til torsdag, dansk tid, og i denne klumme går vi i kødet på én af de tre resterende kampe.

Santos spiller med i toppen af tabellen, de indtager tredjepladsen, og nok er der 10 point til førstepladsen, men der er også stadig 13 runder at spille, hvis nu topholdet Flamengo skulle falde sammen. Man ved jo aldrig!

De møder Ceara, der til gengæld kæmper i bunden af rækken lige omkring nedrykningsstregen. De har tabt seks af deres seneste ni udekampe mod hold fra top seks og Santos vandt syv af deres seneste 10 hjemmekampe mod hold, der ligger blandt de nederste seks.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kan Jorge Sampaoli og Santos FC besejre Ceara? Foto: AP.
Kan Jorge Sampaoli og Santos FC besejre Ceara? Foto: AP.

Santos vandt de seneste to hjemmekampe mod Ceara og det omvendte møde i denne sæson, og placeringerne i tabellen indikerer, at styrkeforholdet ikke er ændret synderligt imellem dem. Derfor tages chancen på en hjemmesejr, men ikke på de 1.40, som 1-tallet giver de fleste steder.

Ceara har nemlig tabt ni udekampe i 2019. Alle ni blev tabt med præcis ét overskydende mål. Kun i ét af disse ni nederlag blev der scoret mere end ét mål før pausen. Jeg spiller derfor handicap-krydset på Santos til at vinde med ét overskydende mål, samt satser på, at første halvleg ikke får mål, dog med gardering i form af indskuddet retur, hvis der vitterlig skulle blive scoret én gang.

Spilforslag:

Brasilien Serie A fredag 00.15

Santos – Ceara

(0-1) X odds 3.35 Unibet

(asian 1. halvleg) under 1 mål odds 1.80 Unibet

Se også: Kan være færdig for i år - stjerner misser storkamp

De voldsommer protester i Barcelona truer nu El Clásico på Camp Nou. Foto: LLUIS GENE/Ritzau Scanpix Spansk fodbold - 16. okt. 2019 - kl. 14:08 Storby brænder: Nu truer det årets kamp

Se også: Rejser kloden rundt for at møde Bendtner

Danske stjerner jubler i Parken efter en scoring i VM-kampen mod Armenien i september 2016. Et syn, vi har kendt i årtier, men nu kan nationalarenaen få ny adresse. Foto: Jens Dresling Sport og Spil Brøndby og Parken slås om landsholdet

0 kommentarer
Vis kommentarer